Liga Europeană feminină / Echipele românești și-au aflat adversarele din grupe

Cele trei echipe românești calificate în faza grupelor Ligii Europene feminine, Minaur Baia Mare, Măgura Cisnădie și SCM Râmnicu Vâlcea, și-au aflat adversarele, în urma tragerii la sorți ce a avut loc la Viena. Primele jocuri din grupe se vor disputa pe 8/9 ianuarie.

Citește mai mult

Liga Europeană / Victorie concludentă pentru Vâlcea în fața campioanei Spaniei

SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat cu 34-28 prima manșă din turul 3 preliminar al Ligii Europene feminine, disputată pe teren propriu cu campioana Spaniei, Super Amara Bera Bera. Partida a avut două reprize distincte, prima fiind dominată de oaspete.

Citește mai mult

Liga Florilor / Nou-promovatele rămân la cota zero, Vâlcea revine pe podium

Sâmbătă seara s-au jucat ultimele trei partide ale etapei a VIII-a din Liga Florilor, în urma cărora cele două nou-promovate au rămas cu zero puncte, iar Dacia Mioveni deasupra lor, cu 3 puncte. Echipa argeșeană a jucat la Râmnicu Vâlcea, unde a revenit de la 16-24 în minutul 43 la 23-25 în minutul 51.

Citește mai mult

Miercuri începe etapa a VIII-a din Liga Zimbrilor și se termină etapa a V-a din Liga Florilor

Miercuri, 20 octombrie, sunt programate două partide din primele eșaloane handbalistice. Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea este meciul care va încheia etapa a V-a din Liga Florilor, jocul fiind transmis de TVR 2.

Citește mai mult