Șase echipe românești joacă în weekend în cupele europene

De vineri până duminică, șase echipe din România vor evolua în Cupa EHF și în Champions League. Citiți programul, televizările și arbitrii.

Citește mai mult

Exclusiv / Florentin Pera: „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”

SCM Râmnicu Vâlcea a învins-o pe campioana României pentru a doua oară consecutiv pe propriul teren în acest sezon și conduce în clasamentul Ligii Florilor cu 5 victorii din tot atâtea jocuri. Iată ce a declarat, în exclusivitate pentru handbalmania.ro, antrenorul momentului în handbalul românesc, Florentin Pera.

Citește mai mult

Vâlcea învinge din nou campioana și confirmă că e echipa momentului / CSM București – SCM Rm. Vâlcea 19-22 (9-13)

CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea s-au întâlnit marți după-amiază, în Polivalenta bucureșteană, într-o reeditare a Supercupei României, câștigată în august de vâlcence, echipa olteană câștigând după un meci controlat în totalitate.

Citește mai mult

Programul etapei a V-a din Liga Florilor și televizările

Liga Florilor se reia cu etapa a V-a, care începe joi, la Zalău, și se încheie miercurea viitoare, la Galați, capul de afiș al rundei fiind partida dintre CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea, programată marți, 9 octombrie. Citiți programul complet, arbitrii și televizările.

Citește mai mult

Vâlcea are punctaj maxim, Slatina obține prima victorie acasă

SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat partida de pe teren propriu cu HC Zalău, acumulând maximum de puncte după patru etape, însă a coborât pe locul al doilea, după CSM București, din cauza golaverajului. CSM Slatina a obținut prima victorie în campionat în fața Bistriței.

Citește mai mult

Programul etapei a IV-a din Liga Florilor și televizările

Liga Florilor programează, pentru runda a patra, o ”intermediară”, urmată de o întrerupere cauzată de stagiul de pregătire al naționalei mari. Etapa debutează miercuri, cu un meci de cupe europene, și se încheie joi, cu celelalte șase partide. Vedeți programul complet, arbitrii și televizările.

Citește mai mult