SCM Craiova ratează la mustață calificarea în Champions League

SCM Craiova a pierdut la limită meciul decisiv pentru accederea în grupele Champions League, în fața campioanei Croației, Podravka Vegeta Koprivnica. Oltencele au făcut o primă repriză foarte bună și se părea că au meciul la îndemână, cu tandemul Dzhukeva – Trifunovic în prim plan. Vicecampioana a avut, la un moment dat, și 5 goluri avans (14-9), dar a intrat la cabine cu un avantaj de numai 2 goluri. Podravka a egalat în minutul 37, după ce Craiova a înscris o singură dată în primele 7 minute ale reprizei secunde. Mai mult, Milosevic le-a adus pe gazde în avantaj în minutul 42, după ce Rădoi ratase de pe semicerc. Cristina Zamfir le-a readus pe craiovence la conducere în minutul 45 (19-18), în minutul 58 scorul era 21-21 și Bogdan Burcea a cerut time-out cu două minute și jumătate înainte de final. Trifunovic a aruncat la brațele portarului și a fost rândul antrenorului gazdelor să solicite time-out,  cu 47 de secunde înainte de ultimul fluier. Podravka a înscris din extrema stângă în minutul 59:38, iar handbalistele oltence n-au mai găsit drumul spre poarta adversă în ultimele secunde. SCM Craiova va juca în Cupa EHF, unde va intra din turul 3 preliminar.

SCM Craiova – HC Podravka Vegeta 21-22 (14-12)

Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Stanciu – Trifunovic 6, Zamfir 4, Tănasie 3, Gjorgjievska 3, Țicu 2, Nikolic 2,Tătar 1, Rădoi, Șelaru, Seric, Colac, Stoican. Antrenor: Bogdan Burcea.

Podravka: Ecimovic, Risovic, Tucakovic – Chigirinova 7, Turk 4, Milosevic 3, Ikhneva 2, Holesova 1, Karlovcan 1, Dzono 1, Milosavljevic 1, Debelic 1, Yezhykava 1, Popovic, Franusic, Petika. Antrenor: Zlatko Saracevic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *