”Când spui că organizezi pe criterii geografice și faci Cupa municipiului București și Cupa județului Argeș, e greu”

Antrenorii echipelor HCF Piatra Neamț și Știința Bacău sunt în continuare nemulțumiți de alcătuirea seriilor Diviziei A de handbal feminin, apreciind ca anormale deplasările foarte lungi pe care le au de făcut.

Nu ne avantajează prea mult această reorganizare, inclusiv pentru că trebuie să jucăm de 4 ori cu aceeași echipă. Apoi, mai e și faptul că trebuie să batem jumătate de țară, când spui că organizezi pe criterii geografice și faci Cupa municipiului București și Cupa județului Argeș, e greu. Era normal ca Slobozia și Constanța să facă parte din seria cu echipe din București, nu să bat eu câte 500 de kilometri. Trebuie făcut un lucru pe care eu îl voi susține cu tărie: două serii de campionat, cu promovare și retrogradare directă. Acest sistem nu e deloc interesant, mai ales că și noi vrem să atragem niște sponsori, să fim occidentali, într-un campionat flexibil. Dan Valentin (HCF Piatra Neamț)

Noi ne-am fi dorit cu totul altceva: ar fi trebuit să scoată Constanța, Călărașiul și Slobozia, pe care să le repartizeze într-o grupă cu echipe din București, iar în seria noastră să vină două echipe din București și eventual cea din Plopeni. Așa, rămânem cu deplasări foarte lungi, dar, dacă așa au hotărât, echipele din București să meargă la meciuri cu metroul, iar noi cu avionul, asta e. Ion Arsene (Știința Bacău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.