Steaua câștigă și returul cu Varazdin și merge mai departe în Cupa EHF

Steaua a respectat calculele hârtiei și a obținut calificarea în turul al doilea preliminar al Cupei EHF. Deși porneau ca favoriți, în urma victoriei din Croația, steliștii au început destul de greu partida, cu multe imprecizii pe faza de atac. Tânăra echipă croată a început meciul dezinvolt, cu ambiția și determinarea specifice grupărilor din spațiul ex-iugoslav. După ce au avut 5-4 în minutul 13, vicecampionii au fost conduși timp de aproape 10 minute, după care au trecut în avantaj și s-au desprins la 12-9 în minutul 27, după două goluri consecutive din ”aeriană”, marcate de Vujic și Humet. A fost 14-11 la pauză, iar în debutul reprizei secunde steliștii s-au desprins la 5 goluri, 19-14 în minutul 39. Croații n-au depus armele și s-au apropiat la două lungimi, 21-23, în minutul 49, însă n-a fost de-ajuns pentru ei, pentru că elevii lui Ovidiu Mihăilă, cu Ionuț Georgescu vioara-ntâi, au dominat finalul de meci. Steaua se califică în turul 2 preliminar al Cupei EHF, unde îi va întâlni pe israelienii de la Maccabi Srugo Rishon Lezion.

Steaua București – GRK Varazdin 29-25 (14-11)

Steaua: Stănescu, Merlă – Georgescu 11 goluri, Stavrositu 4, Vujic 3, Roșu 3, Milosevic 2, Humet 2, Johansson 2, Vegar 1, Bizău 1, Răpciugă. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Varazdin: Baranasic, Mestric – Vrdoljak 7, Levak 5, Spruk 4, Glavas 4, Vidacek 2, Pucek 1, Budinski 1, Taci 1. Antrenor: Vladimir Malner.

Foto: facebook CSA Steaua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *