Declarațiile antrenorilor după partida Steaua – CSM Bacău 29-22

Declarațiile antrenorilor Ovidiu Mihăilă și Eden Hairi, după meciul Steaua București – CSM Bacău 29-22, din etapa a doua a Ligii Zimbrilor, în exclusivitate pentru handbalmania.ro.

A fost al patrulea meci din această săptămână și s-a văzut oboseala acumulată. Am întâlnit o echipă motivată, dornică de performanță, și vreau să-l felicit pe Gabi Armanu pentru că a creat o echipă frumoasă, care are un viitor. Eu felicit băieții noștri pentru caracter și efortul depus în această săptămână. Sunt mândru că fac parte din acest grup. Felicitări colegilor mei, Ștefan Laufceac, Guillaume Veta și Andrei Cipca. În acest joc, diferența s-a făcut la nivelul maturității. Am gestionat bine jocul și am accelerat atât cât trebuia pentru a câștiga, deoarece marți avem alt joc în SEHA LEAGUE. Ovidiu Mihăilă (Steaua)

Am pierdut după un meci de mare luptă. Chiar dacă scorul final ar putea indica o victorie facilă a gazdelor, în teren lucrurile nu au stat chiar așa. Rezultatul la pauză este cel care arată mai degrabă realitatea și diferența de valoare dintre cele două echipe. Mă bucur că echipa noastră a reușit, pe alocuri, să se ridice la nivelul și la valoarea vicecampioanei României. Acest fapt ne aduce un plus de încredere în perspectiva realizării obiectivului pe care ni l-am propus pentru acest sezon. Eden Hairi (foto, CSM Bacău)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *