Remiză de infarct la Suceava, între CSU și Dinamo

În primul meci al etapei a treia din Liga Zimbrilor, CSU Suceava și Dinamo au încheiat la egalitate, la capătul unui joc în care bucovinenii au făcut un joc foarte bun, au condus în majoritatea timpului și probabil că ar fi meritat mai mult. Sucevenii au început ca din pușcă, apărându-se atent și contraatacând devastator, iar în minutul 5, tabela arăta un neverosimil 4-0. N-a fost doar un foc de paie, fiindcă gazdele și-au continuat evoluția foarte bună, dinamoviștii au găsit cu greu soluții pe faza de atac, unde au înscris mai mult din acțiuni individuale. Așa s-a făcut că elevii lui Adrian Chiruț s-au desprins și la 5 goluri (10-5, 14-9), însă, până la pauză, campionii au mai redus din diefrență, gazdele intrând la cabine cu 3 goluri avans.

Sucevenii au început bine și mitanul secund, iar în minutul 36, Tîrzioru a înscris golul meciului, cu o aruncare la vinclu de la 11 metri, în condițiile în care gazdele se aflau în amenințare de pasiv. Dinamo a reușit să se apropie la o lungime (20-21, min. 49), apoi gazdele s-au desprins din nou la 3 goluri (23-20, min. 52), pentru ca, în minutul 56,  campioana să egaleze pentru prima dată în minutul 56, la 23, prin Acatrinei. S-a intrat în ultimul minut la 25-25, iar Adrian Chiruț a cerut time-out cu 39 de secunde înainte de final. Bucovinenii au lungit atacul, însă n-au izbutit să înscrie, iar partida s-a încheiat la egalitate.

CSU Suceava – Dinamo București 25-25 (15-12). Marcatori: Tîrzioru 7, Burlacu 5, Ciubotariu 5, Adomnicăi 2, Baican 2, Sandu 2, Olariu 1, Petrea 1 / Gavriloaia 6, Negru 5, Acatrinei 4, Alouini 3, Descat 2, Komogorov 2, Bannour 1, Kuduz 1, Mousavi 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *