Declarații după Vardar – Steaua 27-21

E important pentru noi să câștigăm astfel de meciuri. Steaua e o echipă bună, iar noi am făcut un joc bun. Chiar și jucătorii care, de regulă, nu au șansă să joace prea mult, au demonstrat azi ceea ce pot, iar acesta e un lucru care m-a satisfăcut. Roberto Garcia Parrondo (antrenor Vardar)

Am comis prea multe greșeli în prima repriză, ceea ce le-a permis adversarilor să înscrie multe goluri ușoare, pe contraatac. În a doua repriză, am făcut totul pentru a reduce numărul de greșeli și cred că rezultatul final nu e chiar atât de rău pentru noi, ținând cont de calitatea echipei adverse. Suntem fericiți că avem ocazia să jucăm într-o astfel de competiție, lucru ce ne ajută să acumulăm experiență și sper ca, în sezonul viitor, să putem câștiga aici, la Skopje. Ovidiu Mihăilă (antrenor Steaua)

Toate meciurile sunt importante pentru noi și intrăm pe teren cu gândul să dăm totul. Creștem de la meci la meci și e foarte bine că jucătorii care joacă mai puțin de obicei au avut evoluții bune astăzi. Sper să menținem un tempo bun, mai ales pentru extraordinarii noștri suporteri. Dejan Milosavljev (portar Vardar)

A fost o victorie meritată a celor de la Vardar și cred că asemenea meciuri ne ajută să creștem. E ceva unic să joci împotriva lui Vardar și am încercat să dăm tot ce avem mai bun. De acum, nu ne rămâne decât să ne pregătim pentru meciurile din campionatul României. Tudor Stănescu (portar Steaua)

Foto: seha-liga.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *