Contre între conducerea SCM Râmnicu Vâlcea și Gheorghe Tadici

La finalul partidei dintre SCM Râmnicu Vâlcea și HC Zalău, din etapa a IV-a a Ligii Florilor, Gheorghe Tadici a făcut o serie de declarații acide la adresa clubului vâlcean. ”E păcat că nu au învățat nimic cei de la Vâlcea de data trecută, când au început cu străinele. Probabil din dorința de publicitate falsă au apelat din nou la această variantă. În opinia mea, echipele care au 7-8 jucătoare străine nu au identitate, nu au nimic de-a face cu comunitatea locală. (…) Pe lângă faptul că devorează antrenorii pe care-i angajează, Vâlcea a început să devoreze și antrenorii echipelor adverse”, sunt câteva din afirmațiile antrenorului din Zalău, citat de arenavalceana.ro.

Declarațiile n-au fost deloc pe placul conducerii clubului oltean, care a replicat marți, printr-o postare pe pagina de Facebook, semnată de președintele Florin Verigeanu, sub titlul ”Tadici, taci din gură și nu ne da nouă lecții!”:

”Mi se pare ireal cum un antrenor de la altă echipă, ne spune cum ar trebui să conducem clubul nostru. Mi se pare ireal cum un antrenor la ale cărui meciuri pe care le dispută echipa sa acasă se întâmplă lucruri de domeniul SF-ului vizavi de arbitraje, poate discuta depre arbitri și arbitraje. Mi se pare ireal cum poți avea tupeul să vorbești despre ce naționalitate trebuie să aibă jucătoarele de la clubul nostru, când tu, atunci când ai venit la Oltchim, ai adus două străine (Gabi Szucs, la acea vreme de naționalitate maghiară și Rita Borbas). 

Mi se pare ireal ca tu, un individ de la Zalău, să ne spui nouă, la Râmnicu Vâlcea, cum ar trebui să cheltuim banul public și pe ce să îl cheltuim, când tu ai stat la Zalău, cu echipa ta, toată viața pe banul public. Mi se pare ireal cum tu ai tupeul să spui că noi devorăm antrenorii adversarelor noastre, prin ceea ce provocăm sau creăm noi. Total greșit, d-le Tadici! Tu îți creezi singur aceste probleme, prin comportamentul tău la meciurile oficiale sau amicale, unde ar trebui să stai maxim 40 de secunde pe banca de rezerve, restul la….tratament. 


Ești un om vechi în handbal și pentru asta te-am respectat și toată lumea ți-a înghițit multe din spectacolele grotești pe care le faci pe banca de rezerve (atunci când ești pe bancă și nu alergi în teren după arbitri), dar totul are o limită.
Ești un om care nu respectă pe nimeni, te crezi superior, crezi că le știi pe toate și toate ți se cuvin. Îți permiți să jignești pe oricine nu îți face jocurile , nu conteaza ca sunt barbati sau femei (câteodata uiți și îi jignești și pe aceștia care iti fac jocurile).
Mă opresc aici, domnule Tadici. Știu că acum o să zici că sunt un președinte vremelnic ajuns la handbal de la fotbal, mă aștept la orice din partea dumitale ( am vazut cum ai procedat cu persoane care ti-au fost apropiate dar pe care le-ai tratat ca pe nimicuri cand nu ti-au mai facut jocurile absurde). 


Și eu am fost frustrat la unele meciuri, dar nu am dat cu noroi în alții. Este un lucru prea greu să ne recunoaștem propriile greșeli! În încheiere, îți spun atât, că dacă unora le este frică de tine, mie nu îmi este frică și de câte ori te vei lua de clubul nostru, îți voi da replica meritată! În rest, îți doresc toate cele bune.”

Foto: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *