Dunărea Călărași și SCM Poli Timișoara și-au împărțit punctele într-un final de infarct

Dacă e Dunărea Călărași, e thriller în debutul Ligii Zimbrilor. După ce au pierdut în ultimul minut la Constanța, călărășenii au încheiat la egalitate acasă, cu SCM Poli Timișoara, după un final de meci pe muchie de cuțit.

Prima parte a jocului de la Călărași a avut ca protagoniști doi sârbi. Pe de o parte, interul dreapta al gazdelor, Mihajlo Radojkovic, iar de cealaltă parte, portarul bănățenilor, Miroslav Kocic. Cele două echipe s-au aflat, pe rând, la conducere: Dunărea a avut 6-4 în minutul 9, Poli a condus cu 10-8 în minutul 17, apoi călărășenii au înscris de 6 ori consecutiv, distanțându-se la patru lungimi în minutul 24, asta și după câteva intervenții spectaculoase ale tânărului portar al gazdelor, Vlăduț Rusu. Nosrati a făcut 16-11 pe contraatac, în minutul 27, însă oaspeții au redus diferența la un singur gol până la pauză. Dunărea și Poli au mers cap la cap în repriza secundă, iar în minutul 44, Vartic a marcat golul meciului, dintr-o aeriană lansată de Radojkovic. Cu un sfert de oră înainte de final, gazdele aveau două goluri avans (24-22), dar Dragas a egalat la 25 în minutul 54. Finalul a fost de infarct, arbitrii Ghiorghișor și State au cam fost depășiți de situație, gazdele au avut atacul la 27-27, însă Pribanic a scos inteligent o forțare la Radojkovic, iar partida s-a încheiat la egalitate. Dunărea rămâne pe locul 9, cu 5 puncte, în timp ce Timișoara ocupă locul 4, cu 8 puncte.

Dunărea Călărași – SCM Poli Timișoara 27-27 (16-15). Marcatori: Radojkovic 6, Dospinescu 5, G. Bujor 5, Vartic 4, Pejovic 4, Gurkovsky 2, Nosrati 1 / Dragas 9, Pribanic 6, Cîmpan 3, Fenici 3, Sadoveac 2, Marjanovic 2, Milosevic 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *