CSU CNOT Brașov învinge Galațiul la primul meci acasă

Tinerii handbaliști de la CSU CNOT Brașov au obținut sâmbătă prima victorie din noul sezon. După înfrângerea din prima etapă, de la Vaslui, brașovenii au învins pe teren propriu pe CSU Galați, echipă ce câștigase în prima rundă la Suceava. Oaspeții s-au aflat la conducere în primele 17 minute, chiar și la 3 goluri, însă echipa gazdă a trecut în avantaj în minutul 22 (9-8) și așa a rămas până la finalul partidei.

A fost un joc foarte disputat, câștigat meritat de echipa care a fost mai lucidă în momentele cheie și care nu a cedat în niciun moment. Mă bucură rezultatul, dar mai ales evoluția tinerilor noștri jucători în fața unei echipe ambițioase și mult mai experimentate. Suntem la început de drum în această formulă, având 6 jucători noi și foarte tineri, dar avem încredere în ei și, în scurt timp, cu siguranță că unii dintre ei vor face pasul către Liga Națională. Avem condiții foarte bune, nu există presiunea rezultatelor și putem lucra în liniște cu acești copii, majoritatea născuți în 1998 și 1999. Florin Paraschiv (antrenor CSU CNOT Brașov)

CSU CNOT Brașov – CSU Galați 29-25 (13-11)

Brașov: Staicu, Fîntînă – Tălmaciu 7, Diaconu 6, Wokan 6, Csibi 4, Ciutacu 2, Manciu 2, Dragomir 1, Troancă 1, Moșneagu. Antrenori: Florin Paraschiv, Alina Teslărașu.

Galați: Ungureanu, Dinu – Ionel 7, Mârșiu 5, Șahân 4, Olaru 3, Frangulea 2, Ionescu 2, Lefter 1, Chiriac 1, Simo. Antrenor: Florin Andronic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *