Ovidiu Mihăilă: „Am controlat cu maturitate repriza a doua a meciului cu liderul”

Steaua București și-a menținut invincibilitatea în competiția internă, după victoria de luni seara, cu CSM Focșani. Despre acest meci, dar și despre cel din etapa viitoare, de la Constanța, în declarația acordată de antrenorul vicecampioanei pentru handbalmania.ro.

Am întâlnit liderul campionatului, CSM Focșani, deci ne așteptam la un meci greu, pe care noi ni l-am făcut greu, începând cu prima repriză, din cauza ratărilor unu contra unu cu portarul. Cu toate acestea, cred că s-a văzut diferența în repriza a doua, pe care consider că am controlat-o cu maturitate. Felicit băieții pentru atitudine și pentru modul de gestionare a acestui joc în condiții grele.
Urmează jocul de la Constanța de miercuri, nu va fi ușor, pentru că, etapa trecută, Constanța a pierdut la Baia Mare și are mare nevoie de puncte, iar noi am jucat luni seară și s-a acumulat oboseală. Vom încerca, însă, să găsim resursele pentru a putea gestiona și chiar a câștiga acest meci. Sper, în final, ca arbitrajul să fie unul bun, să nu influențeze rezultatul, iar echipa mai bună să câștige. Ovidiu Mihăilă (antrenor Steaua) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *