Egal de infarct la Focșani

CSM București a pierdut joi, la Focșani, primele puncte din actualul sezon și rămâne pe locul al doilea în Liga Zimbrilor. Bucureștenii au început catastrofal partida sau Focșaniul senzațional, ambele variante sunt valabile. Marocico a închis poarta gazdelor, care au lovit nimicitor pe contraatac, iar în minutul 13 tabela arăta un neverosimil 8-1 pentru echipa lui Sandu Iacob. Oaspeții și-au revenit în a doua parte a primului mitan, vrâncenii au avut ceva probleme pe atacul pozițional, iar la pauză au intrat cu un avans de două lungimi.

Focșaniul a ținut ritmul și în repriza secundă, cu o apărare agresivă care i-a pus în mare dificultate pe bucureșteni și cu Marocico în continuare ”on fire”. Așa s-a făcut că gazdele aveau 19-15 în minutul 50, după care oaspeții au început ”remontada”, preluând conducerea în minutul 56, după cinci goluri consecutive. Finalul a fost incandescent, cu o sală plină în picioare și încurajându-și frenetic favoriții. În minutul 58, Sladic a aruncat în bară de la 7 metri, în minutul următor Georgievski a făcut 22-20 pentru bucureșteni și se părea că soarta jocului era decisă. Nici vorbă. Marocico a mai închis o dată poarta, iar Țuțu și Mocanu au înscris și s-a făcut 22-22.

Cu 35 de secunde înainte de final, Paulo Pereira a cerut time-out, oaspeții au intrat în pasiv pe atacul următor, dar Sajad Esteki a inventat o aruncare de la 8 metri și a înclinat scorul de partea echipei sale. Mai erau 10 secunde, a fost rândul lui Sandu Iacob să solicite time out, gazdele au atacat fără portar, iar Hrimiuc a egalat de pe semicerc cu 4 secunde înainte de final. Bucureștenii au trimis rapid mingea la centru, de unde Onyejekwe a trimis o boltă către poarta goală, pentru o clipă s-a făcut liniște, ochii spectatorilor implorând balonul să ocolească ținta, mingea s-a dus peste, iar meciul s-a încheiat în uralele suporterilor focșăneni. S-a terminat egal și poate că ar fi fost nedrept să fie altfel, pentru ambele echipe.

CSM Focșani – CSM București 23-23 (12-10)

Focșani: Marocico 1 gol, Tevzadze – Hrimiuc 5, Țuțu 4, Miroiu 4, Sladic 4, Rață 2, Mocanu 2, Hagiu 1, Pătru, Moisă, Popovici, Eros. Antrenor: Sandu Iacob.

București: Krupa, Maggaiz – Vrazalic 6, Bera 4, Georgievski 3, Pozzer 2, Teixeira 2, Tioumentsev 2, Militaru 1, Sampaio 1, Onyejekwe 1, S. Esteki 1, Rotaru, A. Esteki, Mănescu. Antrenor: Paulo Pereira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *