CSU CNOT Brașov, la a doua victorie consecutivă

După ce au învins în etapa trecută, pe teren propriu, pe CSU Galați, tinerii handbaliști pregătiți de Florin Paraschiv au obținut sâmbătă prima victorie în deplasare, împotriva celor de la CSM Botoșani. Echilibrul în partida de la Botoșani a durat 6 minute, după care patru goluri consecutive ale oaspeților au dus scorul la 7-3 pentru ardeleni, în minutul 10, oaspeții intrând la pauză cu un avans de 8 goluri. În repriza secundă, Brașovul s-a desprins și la 11 goluri (23-12, în min. 42), în minutul 46 era 26-17 pentru oaspeți, scor la care gazdele au înscris de 6 ori la rând în 6 minute. Mai mult, moldovenii s-au apropiat la un gol (26-27) în ultimul minut, după trei goluri consecutive ale lui Dumitrache, dar Diaconu a mai punctat de două ori pentru ardeleni, care au obținut toate cele trei puncte.

A fost un joc frumos, controlat de la început până la sfârșit de tinerii noștri jucători. Au fost perioade de joc în care au jucat entuziasmant (având un avans de 11 goluri), dar și 10 minute pe final de joc când s-au relaxat, au greșit nepermis în aparare și au permis adversarului să reducă din diferență. Important este că au gestionat cu calm și maturitate finalul de joc, în fața unei echipe care are în componență jucători cu mare experiență. De acum, pregătim în liniște „derby-ul tinereții” cu CSM Bacău. Florin Paraschiv (antrenor CSU CNOT Brașov)

CSM Botoșani – CSU CNOT Brașov 26-29 (9-17)

Botoșani: Nicolaevici – Dumitrache 10, Ciobanu 10, Dimofte 2, Folescu 2, Chipăruș 1, Demir 1, Horopciuc, Tărnăuceanu, Lascovici. Antrenori: Bogdan Muraru, Cătălin Stoleru.

Brașov: Fîntînă, Staicu – Diaconu 8, Csibi 6, Wokan 5, Tălmaciu 4, Moșneagu 4, Troancă 2, Ciutacu, Dragomir, Manciu. Antrenori: Florin Paraschiv, Alina Teslărașu.

Foto: Facebook Fan Handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *