Antrenorii Mihaela Evi și Sebastian Tudor prefațează derby-ul de la Tîrgu Mureș

Etapa a patra din Divizia A de handbal feminin programează duminică, de la ora 17, în seria D, un meci cu statut de derby, în care se vor confrunta cele două echipe care au câte trei victorii, CSM Tîrgu Mureș și Crișul Chișineu-Criș. Iată ce au declarat antrenorii celor două echipe, în exclusivitate pentru handbalmania.ro.

Ne pregătim de cel mai important meci al acestei prime părți a campionatului, împotriva unei echipe cu pretenții, ocupanta locului 2 în seria noastră. Tot lotul e apt din punct de vedere medical, fetele s-au pregătit bine în această pauză competițională, iar atmosfera din cadrul echipei e una foarte bună. Ne bucură interesul foarte mare al tîrgumureșenilor pentru această partidă, obiectivul nostru principal în acest sezon fiind să umplem Sala Polivalentă. Nu ascund faptul că, o victorie în această partidă, coroborată cu începutul foarte bun de campionat ne-ar face, atât pe noi, cât și conducerea clubului, să ne gândim la promovare. Ne dorim să le oferim suporterilor un spectacol sportiv frumos, iar noi să facem un pas mai aproape de Liga Florilor. Mihaela Evi (CSM Tîrgu Mureș, foto sus – Pixel ProSport)

 

Plecăm la Tîrgu Mureș cu lotul incomplet, în condițiile în care avem o piedere imensă pe postul de extremă dreapta, după accidentarea Jessicăi Snakovski. Nu avem nicio presiune în acest meci, care este, într- adevăr, un derby pe hârtie, atât timp cât se întâlnesc echipele neînvinse din această serie. Vrem să jucăm un handbal de calitate și să creștem de la meci la meci. Pentru noi, parcursul pe care l-am avut până acum nu este altceva decât o surpriză imensă. Campionatul este lung, este abia la început și surprize vor mai fi. Noi suntem pe un drum ascendent, atât ca joc de echipă, cât și ca rezultate, iar asta ne face să fim încrezători și să arătăm potențialul acestei echipe mai departe. Sebastian Tudor (Crișul Chișineu-Criș)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *