Timișoara rămâne neînvinsă și urcă pe podium

SCM Poli Timișoara își menține invincibilitatea în Liga Zimbrilor, învingând pe Minaur Baia Mare în ultimul joc al etapei a V-a, după ce, ca și în precedentul joc acasă, cu HC Buzău, bănățenii au avut o evoluție mai puțin reușită în prima repriză.

Maramureșenii au început mai bine, conducând cu 3-1 în minutul 6, scor la care antrenorul gazdelor a și primit o eliminare la bancă, pentru proteste vehemente la o fază destul de banală, din păcate, o ipostază cu care tehnicianul sârb al bănățenilor s-a aflat mai mereu în debutul campionatului. Au urmat două aruncări consecutive de la 7 metri apărate de belarusul din poarta oaspeților, Markelau, iar maramureșenii s-au desprins la 3 goluri. Haiduc a făcut mai apoi 8-4 pentru Minaur în minutul 16, dar bănățenii s-au apropiat la 9-10 în minutul 25, când antrenorul oaspeților a cerut time-out. După întrerupere, Varo a apărat un 7 metri, Sadoveac a egalat la 10 în inferioritate, iar Poli a intrat cu 12-10 la pauză, după ce Minaur n-a înscris în ultimele 7 minute ale primei reprize. În repriza secundă, gazdele au mărit treptat ecartul, pe fondul unei evoluții foarte bune a portarului Varo, iar Sadoveac a dus scorul la 21-16, în minutul 50. Varo a și înscris în minutul 58, pentru 25-20, maramureșenii reușind apoi 3 goluri consecutive, care au stabilit și scorul final.

SCM Poli Timișoara – Minaur Baia Mare 25-23 (12-10). Marcatori: Sadoveac 8, Milosevic 6, Pribanic 5, Orbovic 2, Marjanovic 2, Fenici 1, Varo 1 / Csepreghi 8, Brajovic 4, Vujadinovic 4, Haiduc 2, Mureșan 2, Nagy 1, Popescu 1, Ștefan 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.