Timișoara rămâne neînvinsă și urcă pe podium

SCM Poli Timișoara își menține invincibilitatea în Liga Zimbrilor, învingând pe Minaur Baia Mare în ultimul joc al etapei a V-a, după ce, ca și în precedentul joc acasă, cu HC Buzău, bănățenii au avut o evoluție mai puțin reușită în prima repriză.

Maramureșenii au început mai bine, conducând cu 3-1 în minutul 6, scor la care antrenorul gazdelor a și primit o eliminare la bancă, pentru proteste vehemente la o fază destul de banală, din păcate, o ipostază cu care tehnicianul sârb al bănățenilor s-a aflat mai mereu în debutul campionatului. Au urmat două aruncări consecutive de la 7 metri apărate de belarusul din poarta oaspeților, Markelau, iar maramureșenii s-au desprins la 3 goluri. Haiduc a făcut mai apoi 8-4 pentru Minaur în minutul 16, dar bănățenii s-au apropiat la 9-10 în minutul 25, când antrenorul oaspeților a cerut time-out. După întrerupere, Varo a apărat un 7 metri, Sadoveac a egalat la 10 în inferioritate, iar Poli a intrat cu 12-10 la pauză, după ce Minaur n-a înscris în ultimele 7 minute ale primei reprize. În repriza secundă, gazdele au mărit treptat ecartul, pe fondul unei evoluții foarte bune a portarului Varo, iar Sadoveac a dus scorul la 21-16, în minutul 50. Varo a și înscris în minutul 58, pentru 25-20, maramureșenii reușind apoi 3 goluri consecutive, care au stabilit și scorul final.

SCM Poli Timișoara – Minaur Baia Mare 25-23 (12-10). Marcatori: Sadoveac 8, Milosevic 6, Pribanic 5, Orbovic 2, Marjanovic 2, Fenici 1, Varo 1 / Csepreghi 8, Brajovic 4, Vujadinovic 4, Haiduc 2, Mureșan 2, Nagy 1, Popescu 1, Ștefan 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *