CSM Focșani câștigă fără probleme la Timișoara, în Cupa României

La numai două zile după victoria din campionat, de la Turda, CSM Focșani s-a calificat în optimile Cupei României, după victoria obținută pe terenul divizionarei secunde CSU Poli Timișoara. Partida a fost echilibrată în primul sfert de oră, după care patru goluri consecutive înscrise de echipa pregătită de Sandu Iacob au adus lucrurile pe făgașul normal. Rezultat final, CSU Poli Timișoara – CSM Focșani 19-32 (11-16)

CSM Focșani a evoluat în alcătuirea: Tevzadze, Cloșcă – S. Rotaru 7, Hagiu 4, Rață 4, Grămătic 4, Sladic 3, Miroiu 3, Popovici 2, Bouroș 2, Moisă 1, Mocanu 1, Eros 1, Pătruț. Antrenor: Sandu Iacob.

Cred că a fost mai degrabă un antrenament bun pentru echipa din Timișoara, pentru că, fără să fim lipsiți de modestie, e puțină diferență între echipele din prima ligă și cele din eșalonul secund. Consider că a fost foarte bine pentru jucătorii Timișoarei să joace împotriva unor adversari cu o altă experiență, lucru care îi poate motiva, iar nouă, antrenorilor, ne poate oferi ocazia de a puncta jucători tineri, de perspectivă. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *