CSM Tîrgu Mureș încheie primul tur cu maximum de puncte

Cinci din cinci pentru handbalistele de la CSM Tîrgu Mureș la capătul primului tur din seria D a Diviziei A feminine. Duminică, elevele Mihaelei Evi au câștigat partida disputată în deplasare, la CSU Reșița. De altfel, echipa bănățeană a avut un început bun, iar în minutul 17 conducea cu 10-9. Au urmat 3 goluri consecutive ale mureșencelor, care au intrat cu 3 goluri avans la pauză. Repriza secundă a fost condusă de oaspete, care aveau în minutul 52 doar un gol avans, 24-23, scor la care echipa mureșeană a marcat de 5 ori la rând, tranșând soarta partidei.

CSU Reșița – CSM Tîrgu Mureș 25-30 (15-18)

Reșița: Roman, Iota, Popescu – Șerban 10, Vezentan 6, Bledea 4, Ion 3, Ilea 2, Baldovin, Dumitrescu. Antrenor: C. Busuioc.

Tg. Mureș: Ugran, Stan – Munteanu 6, Bărăbaș 6, Stîngu 6, Târșoagă 4, Gheneș 3, Bardosi 2, Popeanu 1, Bucin 1, Darie 1, Stan. Antrenor: Mihaela Evi.

Chiar dacă a fost o deplasare lungă și obositoare, 6 ore până la Reșița, am reușit să controlăm partida pe toată durata ei și să ne adjudecăm victoria fără probleme. Urmează o perioadă grea, cu foarte multe meciuri, dar suntem un grup bun, unit, cu jucătoare valoroase, iar faptul că am avut 9 marcatoare astăzi cred că și demonstrează asta. Mihaela Evi 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *