Vâlcea învinge la 9 goluri pe Kastamonu și are prima șansă la calificare

SCM Râmnicu Vâlcea a confirmat din nou forma bună pe care o traversează și s-a impus la scor în prima manșă a turului al doilea preliminar din Cupa EHF. Partida a început sub semnul echilibrului, iar în minutul 11 scorul era 5-5. Au urmat 7 minute de vis pentru echipa lui Florentin Pera, care a înregistrat un parțial de 7-0! După o primă repriză cu un torent de goluri, echipa vâlceană avea un avantaj de 6 goluri. „Oltencele” au început în trombă mitanul secund, iar Vasileuskaya a dus scorul la 26-16 în minutul 40. Distanța a crescut până la 12 goluri în minutul 48, apoi turcoaicele au izbutit să mai reducă diferența până la minus 9, iar Vâlcea este favorită la calificare. Returul este programat duminica viitoare, în Turcia.

SCM Râmnicu Vâlcea – Kastamonu 35-26 (19-13)

Vâlcea: Dumanska, Blazek, Ciucă – Glibko 10, Lopez 6, Vasileuskaya 6, Popa 4, Băcăoanu 3, Fernandez 3, Florica 1, Khouildi 1, Petrovic 1, Da Silva, Badea, Gavrilă, Craiu. Antrenor: Florentin Pera.

Kastamonu: Rombescu, Nenezic – Laiuk 10, Guler 4, Iskenderoglu 4, Ilkova 3, Snopova 3, Sakizcan 2, Agovic, Aydin, Bulatovic, Coskun. Antrenor: Hakan Gunal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *