Victorie mare a „câinilor” în Champions League

Campioana Dinamo București a reușit o victorie de senzație în Champions League în fața polonezilor de la Wisla Plock și a trecut în fruntea clasamentului grupei D, cu 8 puncte. „Câinii” au pornit ca din pușcă și în minutul 7 Bannour a înscris pentru 4-0. Diferența a crescut la 6 lungimi în minutul 12 (8-2), pentru ca, 10 minute mai târziu, polonezii să se apropie la 2 goluri (10-8). Dinamo a intrat cu 3 goluri avans la pauză, după ce Missaoui a apărat aruncarea de la 7 metri executată de Daszek.

După pauză, cu o apărare excelentă și cu Missaoui în zi de grație, dinamoviștii s-au desprins la 8 goluri. În minutul 49,era 23-15 și zarurile păreau aruncate, dar polonezii n-au depus armele. Beneficiind de câteva superiorități numerice, dar și datorită unei apărări avansate care i-a pus în dificultate pe adversari, oaspeții au înscris 5 goluri consecutive în 5 minute. Dinamo a gestionat, însă, perfect finalul de meci și a obținut o victorie care o plasează în pole position pentru calificarea în faza următoare.

Dinamo București – Wisla Plock 24-21 (13-10)

Dinamo: Missaoui, Grigoraș – Bannour 7, Negru 4, Kuduz 4, Alouini 3, Gavriloaia 2, Mousavi 2, Komogorov 1, Szasz 1, Savenco, Șandru, Zulfic, Descat, Acatrinei. Antrenor: Constantin Ștefan.

Wisla: Morawski, Borbely – Zabic 5, Daszek 4, Mihic 4, De Toledo 3, Racoțea 2, Sulic 1, Moya 1, Krajewski 1, Tarabochia, Obradovic, Goralski, Zdrahala, Piechowski. Antrenor: Xavier Sabate Caviedes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *