Declarații după CSM Oradea – CSM Bacău 22-35

Nu putem spune că am avut foarte mari probleme în acest meci, băieții noștri au avut poftă de joc, probabil că simt dorul victoriilor. Sper ca această victorie din cupă să le dea un moral bun pentru meciul următor, cel cu Buzăul, astfel încât să putem obține prima victorie în fața propriilor suporteri. Gabriel Armanu (antrenor coordonator CSM Bacău)

 

Diferența a fost destul de mare încă din primele minute ale jocului, adversarii noștri au avut o apărare bună, cu o talie foarte mare. Nouă ne-a fost foarte greu, fiindcă nu avem în atac o talie care să o poată depăși pe cea a băcăuanilor. Am întâlnit o echipă puternică, au dovedit asta pe teren, foarte bine organizată în faza defensivă. E adevărat că nouă ne-a lipsit pivotul din mijlocul apărării, și a trebuit să improvizăm, iar în atac nu am avut legătură pe semicerc și am fost nevoiți să finalizăm doar cu interii, lucru foarte greu în fața unei asemenea defensive. George Tăutu (antrenor CSM Oradea)

 

A fost un meci important pentru moralul echipei, pe care l-am controlat în întregime, cu o evoluție bună a tuturor celor care au participat la acest joc. Așa cum obișnuim aproape la fiecare meci, încercăm să motivăm câte un tânăr sportiv, junior I, iar astăzi a fost rândul lui Totoi, un pivot care a debutat cu gol în Cupa României, lucru care confirmă încă odată calitatea muncii depuse la nivel de copii și tineret. Eden Hairi (antrenor CSM Bacău) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *