Dragan Djukic debutează cu victoria pe banca tehnică a CSM-ului București

Noul tehnician al campioanei României la handbal feminin a avut parte de un debut fast la primul joc oficial în care a stat pe banca echipei bucureștene. Chiar dacă nu a avut un început de meci foarte reușit, fiind condusă cu 4-1 (min. 6) și 5-2 (min. 10), CSM București a revenit, a egalat la 6 în minutul 13, prima repriză încheindu-se la egalitate. În repriza secundă, campioana României s-a desprins și la 5 lungimi (21-16 în min. 40, 22-17 în min. 42), dar a trăit periculos finalul de meci, când gazdele s-au apropiat la un gol. La 28-27 pentru CSM în ultimul minut, Dragan Djukic a cerut time-out, Lekic a înscris la atacul următor și a adus prima victorie în deplasare a echipei române.

Vipers Kristiansand – CSM București 27-29 (14-14)

Vipers: Lunde, Fagerheim – Sulland 8, Aune 5, Tomac 4, Reistad 4, Arntzen 3, Olsen 1, Jonassen 1, Yttereng 1, Refsnes, Waade, Kristiansen, Naes Andersen. Antrenor: Ole Gustav Gjekstad.

CSMB: Grubisic, Ungureanu – Lekic 9, Neagu 7, Lazovic 4, Mehmedovic 3, Cvijic 2, Radicevic 2, Curea 1, Kurtovic 1, Manea, Udriștoiu, Bazaliu, Omoregie, Hagman, Ion. Antrenor: Dragan Djukic.

CSM București are 4 puncte după trei etape, iar în runda următoare va juca acasă, cu Vipers, pe 4 noiembrie.

Foto: ehfcl.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *