Declarații după CSM Bacău – HC Buzău 30-25

În primul rând, aș dori să felicit echipa gazdă, care a făcut un joc bun și cred că a meritat cele trei puncte. Am asistat azi la un joc între două echipe nou promovate și pot spune că au fost momente bune și foarte bune de joc, lucru care poate oferi noi perspective și idei pentru cele două echipe. Chiar dacă amândouă formațiile sunt în suferință de puncte la momentul actual, eu consider că au potențial și pot oferi surprize în campionatul care e în plină desfășurare. În ce privește atmosfera din sală, vreau să vă spun că nu intenționez și nu vreau să uit publicul din Bacău, și mă refer strict la public, care a fost și va rămâne întotdeauna un public trăitor, cunoscător și efervescent, care aduce mereu un plus echipei gazdă. Eliodor Voica (antrenor HC Buzău)

 

Ne-am pregătit toată săptămâna pentru acest meci, care ne așteptam să fie greu, împotriva unei contracandidate în lupta pentru salvarea de la retrogradare și știam că, jucând pe teren propriu, echipa din Bacău va face toate eforturile pentru a învinge. Eu cred că lupta a fost cam la același nivel pe toată durata meciului, a fost un joc greu între două echipe care, după părerea mea, pot spera la mai mult decât evitarea retrogradării. Andrei Grasu (inter HC Buzău)

 

Vreau, în primul rând, să mulțumesc publicului băcăuan, unul cunoscător de handbal și doritor, ca și noi, de performanță și de victorii. Îi felicit pe sportivii mei pentru victorie, fiindcă a fost un meci în care s-au epuizat la maxim, în condițiile în care am făcut puține schimbări, atât în atac, cât și în apărare. Poate că am fost puțin mai inspirați pe final, când adversarii s-au apropiat la două goluri, în special în apărare, unde am reușit să nu luăm gol în inferioritate. În orice caz, a fost un meci deschis oricărui rezultat, în care am întâlnit o echipă a Buzăului motivată, disciplinată din toate punctele de vedere și chiar mi-a plăcut ce-am văzut. Așa cum a spus și Colin Voica, vreau să subliniez că cele două nou promovate au practicat un handbal de mare calitate și am convingerea că putem face surprize, în special pe teren propriu, dar și în deplasare, pentru că handbalul se joacă la fel și acasă și în deplasare. Campionatul e încă lung și pot apărea multe surprize. Eden Hairi (antrenor CSM Bacău)

 

În primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor pentru felul în care s-au dăruit în acest meci pentru victorie. A fost o săptămână grea, ne-am focusat foarte mult pentru acest meci, știam că ne așteaptă un joc greu fiindcă îl cunoșteam pe Colin Voica și știam cum își pregătește jucătorii și câtă ambiție le transmite. Sincer, mi-a fost puțin frică de acest meci, dar am avut antrenamente pune și, până la urmă, a ieșit bine. Cred că pe final am fost mai lucizi, ne-am motivat mai bine și am câștigat. Rareș Păunică (extremă CSM Bacău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.