A doua schimbare de antrenor în Liga Zimbrilor: Adrian Petrea înlocuit cu Serhiy Bebeshko

Clubul Dunărea Călărași a decis să-l înlocuiască pe Adrian Petrea de la conducerea tehnică a echipei, după numai șapte etape, în care echipa de la Dunăre a obținut trei victorii, trei remize și o înfrângere. Înlocuitorul lui Adi Petrea este ucraineanul Serhiy Bebeshko (foto), fost internațional sovietic, care a mai antrenat pe Dinamo Minsk, Motor Zaporozhye și Meshkov Brest. Noul tehnician al Dunării Călărași își va prelua postul de pe 1 noiembrie, primul meci al său la noua echipă urmând să fie cel cu CSM Bacău, pe teren propriu, pe 3 noiembrie.

După meciul de la Cluj, am fost înștiințat că sarcinile mele vizavi de pregătirea echipei au fost restrânse fără a-mi aduce la cunoștință motivele. În urma muncii mele la acest club în acest sezon, rămâne un bilanț de 7 etape disputate în Liga Zimbrilor, din care o singură înfrângere, precum și o calificare în următorul tur al Cupei României. Adrian Petrea

Am încercat să obținem și un punct de vedere din partea conducerii clubului din Călărași, însă, cel puțin până la momentul publicării articolului, acest lucru nu a fost posibil.

Foto: francebleu.fr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.