Botoșaniul surprinde și remizează la Galați

Surpriză în ultimul meci din primul tur al seriei A din eșalonul secund de handbal masculin, la Galați, unde gazdele au terminat la egalitate cu CSM Botoșani. După ce au avut 3 goluri avans la pauză, gălățenii s-au văzut conduși în minutul 44 cu 23-21, după ce oaspeții au înscris de 5 ori consecutiv. La intrarea în ultimul minut, scorul era egal 27, Frangulea le-a adus pe gazde în avantaj, Demir a înscris pentru CSM Botoșani, apoi portarul oaspeților a apărat, însă Botoșaniul n-a reușit să înscrie la ultimul atac, dar a obținut primul punct în deplasare.

A fost un meci echilibrat, chiar dacă am început mai greu, pe parcursul meciului am reușit sa echilibrăm jocul și chiar să conducem la două goluri în partea a doua a meciului. Din păcate, am ratat ultimul atac al meciului și ne-a scăpat victoria. Doresc să remarc toată echipa pentru dăruire și pentru faptul că au luptat până în ultima secundă a meciului. Cătălin Stoleru (președinte CSM Botoșani)

CSU Galați – CSM Botoșani 28-28 (15-12)

Galați: Ungureanu, Dinu – Chiriac 8, Șahîn 7, Olaru 4, Frangulea 3, Ionel 3, Simo 2, Mîrșiu 1, Ionescu, Gheorghe. Antrenor: Florin Andronic.

Botoșani: Nicolaevici, Sîrbu – Șt. Dumitrache 9, Dimofte 8, Ciobanu 3, Horopciuc 3, Demir 3, G. Dumitrache 2, Folescu, Tărnăuceanu.

Foto: Facebook Sportul Ilustrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *