Leonard Bibirig: ”Suntem în grafic, dar mai avem mult de muncă”

CSM Vaslui a încheiat primul tur al Diviziei A de handbal masculin cu 5 victorii din tot atâtea meciuri și un golaveraj de 173-99, adică o medie de aproape 35 de goluri marcate pe meci și sub 20 primite. Iată un interviu cu Leonard Bibirig, antrenorul principalei favorite la promovarea în Liga Zimbrilor.

Rep.: Maximum de victorii după consumarea primului sfert de campionat, sunteți în grafic.

Leonard Bibirig: Așa este, suntem în grafic, am realizat ceea ce ne-am propus, dar, totodată, suntem ferm convinși că mai avem mult de muncă, avem multe lucruri de pus la punct pentru a putea deveni, în viitor, o echipă foarte competitivă.

Rep.: Care ar fi punctele unde ar trebui să mai lucrați ?

L.B.: Mai avem multe lucruri tehnico-tactice de pus la punct, atât pe faza de apărare, cât și pe faza de atac. Mai sunt lucruri de bucătărie internă care trebuie puse la punct, dar eu zic că vom fi în grafic pentru turneul semifinal și pentru turneul final.

Rep: Ați luat deja contact cu una din echipele bune din altă serie în cupă, ați câștigat cu 10 goluri la Alexandria.

L.B.: Pentru noi, acel meci a avut două conotații. În afară de miza reprezentată de Cupa României, am avut ocazia să ne testăm forțele și cu o echipă din altă serie. Ne-am atins obiectivele, adică să ne calificăm și să fim mult mai buni decât adversarii noștri, însă la turneul semifinal și la cel final va fi altceva.

Rep: Urmează în curând optimile cupei, vă doriți vreun adversar anume ?

L.B.: Nu avem nicio preferință, pentru noi Cupa României e o etapă de pregătire, fiindcă sper să ne testăm forțele cu o echipă din Liga Națională și atunci vom vedea cam pe unde suntem. Măsurându-ne forțele cu o echipă din prima ligă, vom vedea dacă ce am lucrat până acum e bine, unde mai avem de lucrat și ce mai avem de făcut mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *