Crișul Chișineu Criș obține a cincea victorie în campionat

Crișul Chișineu Criș a obținut duminică cel de-al cincilea succes al sezonului, după ce a învins, pe teren propriu, pe CSU Vest Timișoara. Echipa lui Sebastian Tudor a avut, însă, ceva probleme, fiind condusă la pauză de ”studentele” din Timișoara. Gazdele au trecut la conducere în minutul 32, s-au deprins la 4 goluri în minutul 41 (23-19) și au reușit victoria care le menține pe poziția a doua a clasamentului.

A fost un meci în care lotul a fost rulat în totalitate. Dacă, în prima repriză, am avut multe ratări în situații de unu la unu cu portarul, în cea de-a doua repriză am fructificat mai bine finalizarea, iar fetele noastre au fost mai disciplinate tehnico-tactic. În orice caz, mai avem mult de muncit. Avem, totuși, o echipa tânără, cu jucătoare talentate și de perspectivă. Felicit fetele pentru victoria de astăzi. Sebastian Tudor (antrenor Crișul Chișineu Criș)

Foto: sportarad.ro

Crișul Chișineu Criș – CSU Vest Timișoara 39-34 (15-16)

Crișul: Corha, Salata – Boldor 7, Klimek 6, Damian 6, Petrușe 5, Lucușa 5, Puț 4, Moraru 3, Iuga 2, Haidu 1, Tudose, Roman. Antrenor: Sebastian Tudor.

Timișoara: Racar, Brînzan – Biro 11, Senciuc 8, Juravle 6, Sîngiorzan 3, Bobu 3, Istrate 1, Sîrbu 1, Voicu 1, Dobre, Donici. Antrenori: Sorinel Voicu, Emil Constantinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *