Romanul abandonează handbalul pentru șah, tenis de masă și box

Primăria municipiului Roman a emis un comunicat de presă prin care explică decizia de desființare a echipelor de handbal și fotbal, clubul finanțat de autorități urmând să-și concentreze atenția către alte ramuri sportive, precum șahul, înotul, boxul, tenisul de câmp și de masă.

Consiliul de Administrație al CSM Roman a luat hotărârea, în ședința de marți, 30 octombrie 2018, de a pune binele întregii comunități înainte de toate și de a nu permite cheltuirea banului public pe rezultatele slabe pe care cele două echipe le-au avut pe parcursul întregului an, permițând ca susținerea financiară a celor două echipe etalon să fie preluată de orice agent economic care apreciază mișcarea sportivă romașcană și care are puterea economică de a investi în plata onorariilor jucătoarelor și a echipei tehnice.

Ca urmare a deciziei de marți, 30 octombrie 2018, a Consiliului de Administrație al CSM Roman și a retragerii din campionat a celor două echipe CSM Roman, contractele sportivilor și echipei tehnice ale ambelor echipe încetează conform regulamentelor celor două Federații, jucătorii și jucătoarele putând să se transfere la alte echipe. Persoanelor care au achiziționat abonamente pentru meciurile de handbal din acest tur li se vor restitui sumele pentru meciurile de acasă ce nu se vor mai disputa, în baza unei cereri ce se va depune la CSM Roman, a copiei după cartea de identitate și a abonamentului în original, emis de instituție.

Primarul municipiului Roman, Lucian Micu, nu a dorit să comenteze situația echipei de handbal. Rămân, însă, multe semne de întrebare cu privire la această retragere intempestivă din campionat, cea mai pertinentă dintre ele fiind „ce ne facem dacă toate autoritățile locale nemulțumite de rezultate se apucă de desființat echipe în plin campionat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *