Plopeniul pierde la limită în deplasarea de la FC Argeș

Meci pe viață și pe moarte joi, la Pitești, în etapa intermediară din seria C a Diviziei A de handbal feminin, între FC Argeș și HC Activ CSO Plopeni, adică pretendentele la al doilea loc care duce la turneul semifinal. Cele două echipe au mers cap la cap în prima repriză, la capătul căreia echipa oaspete a terminat cu avantaj minim. Mai mult, Plopeniul s-a distnțat la 4 goluri, 19-15 în minutul 42, însă gazdele au revenit și au egalat după 4 goluri consecutive. Finalul a fost pe muchie de cuțit, Argeșul a condus cu 24-23, Tăbăcaru a egalat la 24 în minutul 59, însă Stanca a înscris golul victoriei gazdelor în ultimul minut. FC Argeș a acumulat 12 puncte, ocupând locul 4 în serie, în timp ce Activ Plopeni se află pe locul al doilea, cu 16 puncte.

A fost un joc bun, însă înfrângerea la un gol este una frustrantă. Din păcate, faptul că ne-au lipsit două jucătoare de bază și-a pus amprenta pe final”, ne-a declarat antrenorul echipei din Plopeni, Florin Ciupitu.

FC Argeș – HC Activ CSO Plopeni 25-24 (12-13)

Argeș: Constantin, Paraschiv – Bidașcu 9, Popescu 6, Roșu 4, Ciolponea 2, Stanca 1, Lăcătuș 1, Conea 1, Preda 1, Manea, Zainea. Antrenor: Titel Răduță.

Plopeni: Popescu – Leuștean 11, Beșleagă 5, Tăbăcaru 2, Stoica 2, Panaite 2, Șerban 2, Neagu, Voiculescu, Papon. Antrenor: Florin Ciupitu.

Arbitri: Constantin Chicuș și Mircea Olteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *