Ion Crăciun și Florentin Pera prefațează derby-ul de la Brașov

Capul de afiș al etapei a opta din Liga Florilor este, fără îndoială, meciul de sâmbătă (ora 17.30, în direct la TVR 1), de la Brașov, dintre Corona și SCM Râmnicu Vâlcea. Iată ce au declarat antrenorii celor două echipe referitor la această partidă.

Va fi un meci foarte greu, şi nu doar pentru că întâlnim singura echipă neînvinsă în acest sezon, ci mai ales pentru că au un lot valoros care a pus mari probleme echipelor cu care au jucat. Le-am urmărit foarte mult, ştim în mare la ce să ne aşteptăm  şi am încredere că fetele noastre vor reuşi să facă faţă şi de ce nu, să iasă de pe teren învingătoare. Cu siguranţă, ne vom bate pentru un rezultat bun. Ion Crăciun (Corona Brașov)

Ne dorim să confirmăm forma bună prin care trecem și să menținem același parcurs cu rezultate pozitive. Trebuie să abordăm meciul de la Brașov cu maximă atenție și concentrare, având în vedere că jucăm pe terenul unei pretendente serioase la un loc pe podium, motiv pentru care ne propunem să avem o evoluție cât mai apropiată de cea de la CSM București. Cu aceeași atitudine colectivă în apărare și un joc bazat pe disciplină tactică în atac, putem să ne apropiem victoria în jocul de la Brașov, având în vedere că le-am învins și în perioada de pregătire. Florentin Pera (SCM Râmnicu Vâlcea) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.