Înfrângere surprinzătoare a campioanei CSM București, pe teren propriu, în Champions League

Când părea că dă semne de revenire sub bagheta sârbului Dragan Djukic, campioana României a pierdut duminică, pe teren propriu, fără drept de apel, în fața campioanei Norvegiei, pe care o învinsese în deplasare în urmă cu 15 zile. Ca și în primul meci din Champions League, CSM București a primit 31 de goluri, ceea ce arată marile probleme din defensivă. De această dată, însă, echipa română a marcat doar de 26 de ori, având o eficiență a aruncărilor de 47%, în timp ce cea a atacurilor a fost de numai 43%. De altfel, după un început echilibrat, Vipers Kristiansand a preluat conducerea în minutul 11 și nu a mai cedat-o până la final. După 4 etape, CSM București are 4 puncte, cu două mai puține decât Ferencvaros și cu unul mai mult decât Vipers și Bietigheim, iar duminica viitoare va evolua în Ungaria, pe terenul lui Ferencvaros.

Astăzi, adversarele au jucat mai bine decât noi, noi am intrat prea nervos în joc, ar fi trebuit să-l abordăm altfel. De asemenea, n-am simțit cum trebuia momentele în care am fi putut reveni, însă ne-am grăbit cu aruncările. Asta e, CSM rămâne o echipă foarte valoroasă, e treaba mea să fac jucătoarele să-și demonstreze valoarea, acum trebuie să ne ridicăm și să mergem mai departe. Dragan Djukic (antrenor CSM București)

CSM București – Vipers Kristiansand 26-31 (11-16)

CSM: Grubisic, Ungureanu – Radicevic 8, Neagu 8, Lekic 4, Mehmedovic 3, Kurtovic 2, Manea 1, Cvijic, Curea, Lazovic, Omoregie, Udriștoiu, Hagman, Bazaliu, Jacobsen. Antrenor: Dragan Djukic.

Vipers: Lunde, Fagerheim – Aune 8, Arntzen 6, Sulland 5, Reistad 4, Waade 2, Olsen 2, Jonassen 1, Tomac 1, Yttereng 1, Kristiansen 1, Naes Andersen, Refsnes. Antrenor: Ole Gustav Gjekstad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.