Reșița și Crișul încheie la egalitate duelul pentru locul 2 / Sebastian Tudor: ”Pentru noi, e un egal cât o victorie”

Meci pe muchie de cuțit duminică, la Reșița, între CSU și Crișul Chișineu-Criș, adică echipele ce luptă pentru poziția a doua în seria D din Divizia A feminină. În primul tur al campionatului, Crișul câștigase pe teren propriu cu 30-29, iar în partida de la Reșița, elevele lui Sebastian Tudor aveau un avantaj de patru goluri la pauză. Mai mult, oaspetele s-au desprins la 6 lungimi în minutul 35, 21-15, însă echipa gazdă a revenit, s-a apropiat la un gol în minutul 45, 22-23, a egalat la 27 în minutul 56 și a preluat conducerea cu 29-28 în ultimul minut, după golul Iuliei Bledea. Alexandra Haidu a înscris în inferioritate numerică golul egalării pentru Crișul, care rămâne pe locul al doilea, la trei puncte de ocupanta locului al treilea, CSU Reșița.

A fost un meci cu o tensiune mare, știam că vom avea o partidă grea la Reșița. Ne-am pregătit foarte mult pentru acest meci, iar acest egal este pentru noi cât o victorie. Țin să felicit întreaga echipă pentru dăruire și atitudine. Acest egal ne menține pe locul 2 și asta nu ne face decât să fim optimiști și, repet de fiecare dată, noi dorim să creștem de la meci la meci și să arătăm un handbal de calitate. În mod special, țin să o felicit pe Alexandra Haidu pentru golul egalizator, în contextul în care noi eram în 4 jucătoare de câmp! Sebastian Tudor (antrenor Crișul Chișineu-Criș)

CSU Reșița – Crișul Chișineu Criș 29-29 (12-16)

Reșița: Popescu, Ioța – Bledea 7, Vezentan 6, Voina 5, Șerban 4, Cristea 2, Siman 2, Ilea 1, Vulpe 1, Ion 1, Dumitrescu. Antrenor: Cristian Busuioc.

Crișul: Corha, Salata – Iuga 7, Petrușe 5, Klimek 5, Puț 4, Boldor 3, Morariu 2, Haidu 1, Damian 1, Lucușa 1, Tudose. Antrenor: Sebastian Tudor.

Foto: Pixel ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.