Declarații ale antrenorilor Leonard Bibirig și Ioan Ani-Senocico despre meciul Vaslui – Cluj, din Cupa României

Un alt meci din optimile Cupei României la handbal masculin care se anunță echilibrat este cel dintre CSM Vaslui și U Cluj, adică liderul detașat al seriei A din Divizia A și singura echipă din Liga Zimbrilor care nu a acumulat niciun punct. Iată ce au declarat, pentru Handbal Mania, antrenorii celor două echipe.

Cred că va fi un meci în care cele două echipe pornesc cu șanse egale. Înâlnim o echipă care evoluează în Liga Națională, chiar dacă nu are niciun punct, evoluția ei a crescut enorm de la etapă la etapă, iar jucătorii acestei echipe se află într-o formă mult mai bună față de începutul campionatului. Pentru noi nu este decât o etapă de pregătire pentru atingerea obiectivului pe care-l avem în campionat, dar vrem să facem un spectacol handbalistic care să bucure spectatorii care vor veni la sală și facem un apel, pe această cale, să vină să ne susțină. Eu mizez pe ambiția jucătorilor noștri de a se afirma, sper într-un joc frumos, la capătul căruia cel mai bun să învingă. Leonard Bibirig (antrenor CSM Vaslui)

Vom întâlni o echipă care îmbină experiența unor jucători cu state vechi în Liga Națională cu tinerețea și ambiția altora, dornici de afirmare. Cu toate acestea, echipa noastră, formată doar din jucători tineri, va merge la Vaslui cu un singur gând, și anume accederea în faza următoare a Cupei României. Sper ca, până atunci, să avem tot lotul valid. Ioan Ani-Senocico (antrenor U Cluj)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.