Sandu Iacob și Eliodor Voica, despre meciul de cupă dintre Focșani și Buzău

Unul din duelurile foarte interesante ale optimilor Cupei României la handbal masculin este cel dintre CSM Focșani și HC Buzău. Cele două echipe s-au întâlnit recent în campionat, la Buzău, acolo unde echipa vrânceană a câștigat cu 21-17. Iată ce au declarat, pentru Handbal Mania, despre viitorul meci de cupă, antrenorii Sandu Iacob și Eliodor Voica.

Cel mai bun lucru este faptul că vom juca la Focșani, în fața propriilor suporteri, iar asta nu face decât să ne motiveze pentru a câștiga acest meci și pentru a juca în turul următor. E o posibilitate de a ne face reclamă și vrem să profităm la maximum de acest lucru. Sandu Iacob (antrenor CSM Focșani)

În linii mari, tragerea la sorți a optimilor cupei a stabilit unele echipe favorite pentru calificare, fiindcă, de exemplu, e greu de crezut că Sighișoara ar putea s-o învingă pe Dinamo. În ceea ce ne privește, e un meci extrem de interesant, dar și foarte dificil în compania echipei din Focșani, care ne-a învins recent pe terenul nostru. Cu toate acestea, eu sunt convins, și toată lumea trebuie să fie convinsă de lucrul ăsta, că ne vom juca șansele până la capăt, chiar dacă adversara noastră este favorită în acest meci. Eliodor Voica (antrenor HC Buzău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.