Doi antrenori mulțumiți de tragerea la sorţi a optimilor Cupei României

Optimile Cupei României programează un duel al echipelor din eșalonul secund masculin, CSU Craiova – Unirea Sânnicolau Mare, colege în seria C a Diviziei A. Iată cum au comentat antrenorii celor două echipe, pentru Handbal Mania, tragerea la sorţi de marți.

Se poate spune că am avut noroc, am căzut cu o echipă pe care o cunoaștem și vom juca și pe teren propriu. Eu zic că va fi un meci echilibrat, cu toate că am jucat o dată în campionat cu ei, la Craiova, și am obținut o victorie categorică. Pe 17 noiembrie vom juca în campionat la Sânnicolau Mare și vom vedea atunci cum stăm, am înțeles că s-au mai pus pe picioare față de meciul pe care l-am jucat în septembrie. Una peste alta,  cred că meciul din cupă va fi unul echilibrat și frumos. Cătălin Popescu (antrenor CSU Craiova)

 

Vorbeam și cu băieții înainte de tragerea la sorţi și ne-am fi dorit ori ca o echipă mare să vină la Sânnicolau Mare, ori să picăm cu o echipă împotriva căreia să avem cât de cât șanse de calificare. Eu spun că șansele sunt de 50-50, calificarea va depinde de forma echipelor în ziua meciului, dar, în principiu, sunt mulțumit de această tragere la sorți. Jozsef Suba (antrenor Unirea Sânnicolau Mare)

Foto: sportuldoljean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *