Eden Hairi și Cristian Fenici, despre duelul Bacău – Timișoara, din Cupa României

CSM Bacău și SCM Politehnica Timișoara se vor întâlni de două ori la Bacău, în decurs de 3 săptămâni (21 noiembrie și 8 decembrie), prima dată în campionat, iar a doua oară  în Cupa României. Iată ce au declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul echipei băcăuane și căpitanul echipei timișorene.

Tragerea la sorți din Cupa României ne aduce față în față cu o echipă din primul eșalon valoric al Ligii Zimbrilor, echipă cu care ne vom întâlni de 2 ori până la sfârșitul anului, ambele confruntări pe teren propriu. Optimist vorbind, aș miza pe faptul ca, din cele două confruntări, măcar într-una din ele să le oferim fanilor băcăuani bucuria unei victorii. Meciul va fi unul foarte greu, dar întotdeauna plecăm cu gândul că avem șanse egale. Eden Hairi (antrenor CSM Bacău)

Eu zic că e o tragere bună pentru noi, dar cu siguranță ne așteaptă un meci foarte greu la Bacău. Am jucat și anul trecut cu ei în cupă, când nu a fost un meci ușor, acum au o echipă cu jucători noi față de atunci, iar în sezonul acesta nu am jucat cu ei încă. Sunt sigur că ne așteaptă două meciuri grele la Bacău, unul în campionat și unul în cupă, dar noi vom merge cu dorința să le câștigăm pe ambele. Important pentru noi e să se rezolve problemele financiare de la echipă, iar jucătorii accidentați să-și revină și cu siguranță că, dacă avem liniște din acest punct de vedere, suntem obligați să câștigăm cele două meciuri. Ne va aștepta și o sală plină la Bacău, cum a fost mai tot timpul, și sper să iasă două meciuri frumoase. Cristian Fenici (căpitan SCM Politehnica Timișoara)

Foto: Facebook SCM Poli Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.