O nouă victorie mare pentru Dinamo în Velux Champions League

Dinamo București a obținut joi seara cea de-a cincea victorie din actuala ediție a Velux Champions League, în fața spaniolilor de la Ademar Leon, pe care i-au depășit cu un punct în clasamentul grupei D. Campioana României a avut în Amine Bannour cel mai bun marcator, însă toată linia de 9 metri a dinamoviștilor a avut un aport substanțial la această victorie, la fel ca și pivotul Andras Szasz, cu o evoluție remarcabilă. Dinamo s-a desprins la 10-6 în minutul 14 și 13-8 în minutul 18, scor la care oaspeții au marcat de 4 ori la rând. Bucureștenii au revenit, însă, intrând cu trei goluri avans la pauză. În repriza secundă, Dinamo s-a desprins rapid la 6 lungimi (21-15, min. 35), reușind să conserve acest avantaj până spre final, păstrându-și invincibilitatea pe teren propriu în Velux Champions League. Campioana României a acumulat 10 puncte și a trecut pe primul loc al grupei, iar în următoarea etapă va juca în Norvegia, la Elverum, pe 18 noiembrie.

Dinamo București – Abanca Ademar Leon  35-30 (18-15)

Dinamo: Missaoui, Heidarirad, Grigoraș – Bannour 11, Komogorov 7, Szasz 4, Descat 4, Alouini 3, Gavriloaia 3, Șandru 2, Mousavi 1, Negru, Zulfic, Savenco, Kuduz, Acatrinei. Antrenor: Constantin Ștefan.

Ademar: Biosca, Slavic – Lopez 11, Marques 5, Fernandez 5, Perez 3, Ligetvari 2, Mosic 2, Pesic 1, Vieyra 1, Alonso, Simonet, Perez, Rozas, Garcia, Carou. Antrenor: Rafael Guijosa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.