Meciul, egalul și scandalul la Făgăraș

După doar trei săptămâni, din nou final de meci cu scandal la Făgăraș. După egalul din 20 octombrie cu Minaur, când băimărenii au egalat dintr-un 7 metri acordat în ultima secundă, de data aceasta a fost din nou remiză și din nou controverse, acum la partida cu Politehnica Timișoara. Ce s-a întâmplat ? La 23-23, cu 15 secunde înainte de final, gazdele au plecat pe faza a doua și Capotă a fost faultat, după părerea gazdelor, undeva între 6 și 9 metri, a aruncat la poartă și a înscris, dar arbitrii Nacu și Rucoi au acordat mingea timișorenilor. Ce-a fost, de fapt, vom vedea atunci când vom intra în posesia înregistrării cu pricina, fiindcă gazdele acuză decizii greșite de arbitraj și la atacul lor precedent. Vezi AICI un video cu ultimul atac al gazdelor.

Dacă, la meciul cu Baia Mare, poate a fost și greșeala noastră, acum nu mai poate fi vorba de așa ceva, la ultimele două atacuri au fost greșeli flagrante împotriva noastră. La ultima fază, Capotă a scăpat singur pe faza a doua, a fost placat ca la rugby, iar arbitrii au spus că nu mai avea mingea sub control, că a călcat semicercul, dar dacă l-au aruncat cu capul în semicerc, cum să mai aibă mingea în mână ? Culmea e că mingea a intrat în poartă, dar ei nici n-au mai fost atenți la ce s-a întâmplat cu mingea. Păcat pentru munca băieților, fiindcă am pierdut din nou două puncte, în condițiile în care ei s-au bătut exemplar până în ultima secundă. Eugen Frățilă (antrenor CSM Făgăraș)

CSM Făgăraș – SCM Poli Timișoara 23-23 (14-12)

Făgăraș: Vîlceanu, Ivanov – Vancea 4, Bejinariu 4, Huta 3, Popia 3, Constantinescu 3, Ungureanu 3, Bahan 2, A. Câmpan 1, Capotă, Turcu. Antrenor: Eugen Frățilă.

Poli: Varo, Tcaciuc – Marjanovic 7, Orbovic 5, Șania 3, Fl. Câmpan 3, Fenici 2, Irimescu 2, Milosevic 1, Păiuș. Antrenor: Pero Milosevic.

Arbitri: Adrian Nacu și Adrian Rucoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *