Derby încins între Crișul Chișineu-Criș și CSM Tîrgu Mureș, declarațiile antrenorilor

CSM Tîrgu Mureș și-a continuat parcursul perfect în campionat, obținând o victorie la limită pe terenul celei de-a doua clasate, Crișul Chișineu-Criș. A fost un meci deosebit, începând cu… începutul, amânat cu o oră din cauza întârzierii arbitrilor clujeni Barbu și Badiu, despre care am scris deja. Mureșencele au condus în majoritatea timpului, au avut trei goluri avans la pauză, apoi și-au mărit avansul, iar în minutul 44 conduceau cu 29-21. La acest scor, gazdele au înscris de 5 ori la rând, după care, în minutul 57, s-a apropiat la 32-33, însă nu au reușit să egaleze, iar echipa mureșeană a bifat al nouălea succes al sezonului. De notat că echipa oaspete a acuzat comportamentul deloc ortodox al suporterilor echipei din Chișineu-Criș, iar dacă lucrurile au stat așa cum au fost prezentate de antrenoarea Mihaela Evi, nu e deloc în regulă, cu atât mai mult cu cât s-au întâmplat la un meci feminin.

A fost un adevărat derby, între două echipe care își merită locurile în clasament. Noi am făcut o primă repriză slăbuță, încheiată cu avantaj de 3 goluri pentru CSM. În cea de-a doua repriză, pe fondul unor eliminări destul de multe la număr, echipa din Tîrgu Mureș s-a distanțat la 8 goluri, dar poarta noastră și-a intrat în rol și, pe fondul ratărilor echipei oaspete, am revenit la un gol, dar a fost prea târziu pentru noi. Mulțumesc galeriei pentru susținerea acordată pe tot parcursul jocului și îmi felicit fetele pentru spiritul lor de echipă. Creștem de la meci la meci și pe mine asta mă face să fiu mândru de ele. Sebastian Tudor (antrenor Crișul Chișineu-Criș) 

 

În ceea ce privește jocul, nu am avut presiunea rezultatului, datorită liniștitorului avans de 8 puncte în clasament, dar, ca întodeauna, ne-am dorit și ne-am pregătit pentru victorie. A fost un joc frumos, în viteză, știrbit, din păcate, de ce am îndurat în repriza a doua. În minutul 44, conduceam cu 7 goluri, dar jocul a trebuit oprit pentru că eram scuipate și înjurate din tribuna de deasupra băncii. Iar lipsa agenților de pază la joc e de neiertat! La Tîrgu Mureș, am jucat ultimele două meciuri cu 1000 de oameni în tribună și nici măcar o dată nu s-a huiduit, nemaivorbind de lucruri și mai urâte. Cu toate acestea, noi le vom primi pe adversarele noastre și data viitoare cu aceeași omenie. Mihaela Evi (antrenor CSM Tîrgu Mureș) 

Crișul Chișineu-Criș – CSM Tîrgu Mureș 35-36 (14-17)

Crișul: Corha, Salata, Nemoianu – Klimek 11, Boldor 6, Iuga 6, Damian 5, Petrușe 3, Puț 3, Lucușa 1, Roman. Antrenor: Sebastian Tudor.

CSM: Ugran, Stan – Stîngu 17, Târșoagă 5, Munteanu 4, Bărăbaș 3, Ola 2, Darie 2, Bucin 2, Ghemeș 1, Popeanu, Bardoși, Moldovan. Antrenor: Mihaela Evi.

Foto: Pixel ProSport

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *