Victorii pentru Oradea și Sighișoara în seria D a Diviziei A masculine

CSM Oradea a învins sâmbătă, pe teren propriu, ”satelitul” Minaurului, în timp ce CSM Sighișoara a câștigat duminică la Sibiu, ceea ce înseamnă că lupta pentru calificarea la turneul semifinal se ascute în seria D a Diviziei A masculine.

CSM Oradea – Minaur II Baia Mare 26-24 (12-12)

Oradea: Duma, Marchiș, Ene – Cîrchea 6, Pomian 4, Crăciun 4, Liberț 4, Radu 3, Criste 2, Bondor 2, Mihăilescu 1, Bandi, Munea. Antrenor: George Tăutu.

Baia Mare: Bledea, Derzsi – Breban 5, Dobra 4, R. Pop 4, E. Pop 3, Oargă 3, Buciuman 2, Crainic 1, Lenghel 1, Yashan 1, Ivanov, Armaș, Adoreanu. Antrenor: Florin Mironescu.

A fost o partidă echilibrată și mă bucur că am câștigat, aveam nevoie de această victorie. Pot să spun că a fost un meci al tinerilor, care au reușit să se impună pe final și să obținem victoria. Ne așteaptă două meciuri grele în deplasare, având în vedere ca îi avem accidentați pe cei doi veterani, Munea și Liberț. Sper să se refacă într-un timp cât mai scurt, pentru că avem nevoie de experiența lor. George Tăutu (antrenor CSM Oradea)

HC Sibiu – CSM Sighișoara 27-28 (11-15)

Sibiu: Șofronici, Giurcoiu, Novacovschi – Căpățână 8, Pasere 7, David 6, Muntean 3, Briotă 1, Blaga 1, Micloș 1, Fl. Ramba, Dobre, Albu, Bogdan. Antrenor: Matei Damian.

Sighișoara: Costin, Seieșan – Sîncelean 11, Pop 4, Căpățînă 4, Cristea 3, Barb 3, Turturică 1, Răduț 1, Irimia 1, Coman, Nuțu, Nica. Antrenor: Sorin Mureșan.

Arbitri: Cristian Mihai și Ovidiu Petre.

A fost un joc foarte disputat, așa cum ne și așteptam. CSM Sighișoara, o echipă cu un lot bun, o bancă mai lungă și cu obiective îndraznețe sezonul acesta, venea după un eșec neașteptat pe teren propriu și știam că nu își permiteau „pași greșiți” mai departe. Au fost două reprize diferite. În prima parte, am avut parte și de un arbitraj „ciudat”,  ca să fiu elegant și, pe un fond de joc mai greoi al echipei noastre, la pauză oaspeții conduceau cu 4 goluri. În a doua repriză, cu un arbitraj ok , a fost o cursă de urmărire a echipei noastre, însă, din păcate pentru noi, nu am reușit să remontăm diferența. Matei Damian (antrenor HC Sibiu)

Un comentariu la „Victorii pentru Oradea și Sighișoara în seria D a Diviziei A masculine

 • 12/11/2018 la 20:47
  Permalink

  Un brav „sportiv” al Sighisoarei a injurat, de m… m…, un copil, la Sibiu, doar pentru un simplu „Hai Sibiul”!
  Acel copil, junior la handbal, a fost marcat de violenta verbala a unei maimute care nu-si gaseste locul nici in gradina zoologica… Un brav sportiv, mai aproape un jandarm fara creier, care ar putea sa-si ceara scuze…
  Bravo maimute de Sighisoara, aveti exemple bune de urmat!!!
  Exemplu de fair play de la voi!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *