Minaur câștigă în ultimele secunde cu Focșaniul

Meci încins miercuri seara, la Baia Mare, între o echipă a lui Minaur amenințată de sancțiuni și CSM Focșani, revelația turului în Liga Zimbrilor. Conform așteptărilor, partida a fost extrem de echilibrată, cu destule momente tensionate, în care băncile tehnice au sărit în aer. Mai mult, în debutul reprizei secunde, observatorul a solicitat intervenția unui om de ordine pentru a calma spiritele în tribună, după un duel mai aspru. Cu un final de primă repriză mai bun, băimărenii au intrat la pauză cu un avans de 4 goluri, însă oaspeții au revenit și au preluat conducerea în minutul 42, cu 19-18. Timp de un sfert de oră, gazdele s-au aflat mereu în urmărirea adversarilor, iar în ultimul minut, la 24-24, Focșaniul a avut atacul dar unul din handbaliștii oaspeților a făcut fault, după care Marta a înscris golul victoriei gazdelor, care o aduce pe Minaur pe loc de play-off, cu 16 puncte.

Am jucat o primă repriză foarte bună, apoi, în a doua, adversarii au jucat mai exact în apărare și nouă ne-a fost mai greu să înscriem. Am mers cap la cap până la capăt, apoi noi am gestionat mai bine finalul. Am obținut 3 puncte foarte importante și suntem bucuroși pentru asta! Raul Fotonea (antrenor Minaur Baia Mare)

Minaur Baia Mare – CSM Focșani 25-24 (14-10)

Baia Mare: Țenghea, Apostu – Csepreghi 12, Căbuț 4, Brajovic 3, Vujadinovic 3, Haiduc 1, Cristescu 1, Marta 1, Nagy, Botea, Popescu, Ștefan. Antrenor: Raul Fotonea.

Focșani: Marocico, Tevzadze – Mocanu 6, Țuțu 5, Sladic 4, Miroiu 3, Pătru 2, Ragea 1, Moisă 1, Hrimiuc 1, Eros 1, Rață, Popovici, Hagiu, Gramatic. Antrenor: Sandu Iacob.

Foto: Ovidiu Dragomir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *