CSM București a defilat în deplasarea de la Bistrița

Campioana României a câștigat categoric miercuri, la Bistrița, contra unei echipe care a părut extrem de timorată în fața unei adversare pline de vedete. Echipa lui Dragan Djukic s-a impus la o diferență de 18 goluri, iar MVP-ul partidei a fost Paula Ungureanu, care a avut, probabil, un procentaj de peste 50%.

CSM București s-a instalat la conducere încă din primul minut, iar după 17 minute avea un avantaj de 5 goluri (11-6), chiar dacă jucase 4 minute în inferioritate, iar antrenorul gazdelor a cerut time-out. Diferența a crescut la 8 goluri în minutul 24 (15-7 pentru CSM), pe fondul unei prestații modeste a Bistriței pe faza de atac, iar secundul naționalei României a solicitat din nou time-out, încercând să limiteze proporțiile scorului. A urmat o ratare în situație de unu la unu cu Paula Ungureanu, un gol al Oanei Manea, după care campioana a intrat cu 9 goluri avans la pauză. Ce a urmat a fost o simplă formalitate pentru echipa oaspete, care s-a distrat în fața unei echipe bistrițene căzută, parcă, în admirația mult mai puternicei adversare.

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – CSM București 18-36 (8-17)

Bistrița: Măzăreanu – Dincă 5, Ardean Elisei 4, Rațiu 3, Bloj 2, Rodriguez 2, Țiplea 1, Zegrean 1, Szabo, Tetean, Inculeț. Antrenor: Horațiu Pașca.

CSMB: Ungureanu, Grubisic – Manea 5, Udriștoiu 5, Curea 3, Lazovic 3, Omoregie 3, Hagman 3, Mehmedovic 3, Neagu 2, Cvijic 2, Kurtovic 2, Radicevic 2, Lekic 2, Bazaliu 1, Jacobsen. Antrenor: Dragan Djukic.

Foto: Facebook CS Gloria 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.