Brașovul învinge la scor Botoșaniul după un meci cu scântei și trei descalificări

CSU CNOT Brașov a obținut o victorie categorică în fața celor de la CSM Botoșani, după ce a condus mai mereu, oaspeții ținând aproape doar în primul sfert de oră. Cu toate acestea, partida n-a fost lipsită de incidente, echipa din Botoșani retrăgându-se, la un moment dat, de pe teren în minutul 44 ! La scorul de 28-19, în urma unui contraatac al echipei brașovene, arbitrii mureșeni Moldovan și Stan au dictat o eliminare de 2 minute împotriva unui jucător botoșănean și  7 metri pentru gazde, iar de aici a început scandalul. Echipa din Botoșani a protestat vehement, doi jucători au fost descalificați, președintele Cătălin Stoleru a scos echipa de pe teren, oaspeții au revenit pe teren, dar oficialul echipei a fost și el descalificat. Vom reveni în cursul serii cu punctul de vedere al celor de la CSM Botoșani.

Azi am jucat foarte bine. Fermi, deciși si anticipativi în apărare, cu un joc în mare viteză, creativ și cu finalizări sigure în atac. Ne felicităm jucătorii pentru evoluție, dar mai ales pentru faptul că și-au văzut de joc în momentele tensionate ale partidei. Florin Paraschiv (antrenor CSU CNOT Brașov)

CSU CNOT Brașov – CSM Botoșani 40-27 (19-12)

Brașov: Fîntînă – Moșneagu 11, Dragomir 8, Tălmaciu 7, Diaconu 5, Csibi 4, Wokan 4, Ciutacu 1, Troancă, Manciu. Antrenori: Florin Paraschiv și Alina Teslărașu.

Botoșani: Nicolaevici, Sîrbu – Șt. Dumitrache 9, Ciobanu 5, G. Dumitrache 4, Demir 3, Dimofte 2, Folescu 2, Horopciuc 1, Lascovici 1, Tărnăuceanu, Sireteanu. Antrenori: Bogdan Muraru, Cătălin Stoleru.

Foto: fanhandbal.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *