Meci cu răsturnări de scor și arbitraj contestat la Sânnicolau Mare

Luptă încinsă pentru locul al doilea din seria C a Diviziei A la handbal masculin, între Unirea Sânnicolau Mare și CSU Craiova. Cele două echipe s-au întâlnit sâmbătă seara la Sânnicolau Mare în cadrul etapei a opta. Gazdele au controlat prima repriză, pe care au încheiat-o cu un avantaj de 5 goluri. Mai mult, Unirea s-a desprins la 7 goluri (19-12 în minutul 34 și 20-13 în minutul 37), după care oltenii au început cursa de urmărire. De la 22-20 în minutul 41, oaspeții au punctat de 4 ori la rând, trecând în avantaj. În minutul 50, Craiova conducea cu 27-25, apoi gazdele au marcat de 5 ori la rând în următoarele 5 minute. CSU Craiova n-a mai reușit decât să se apropie la un gol (29-30, min. 57), iar Unirea Sânnicolau Mare s-a revanșat pentru înfrângerea severă suferită la începutul lunii trecute la Craiova, 22-33. Oaspeții au contestat, însă, arbitrajul cuplului Lucian Cruceru – Florin Rădulescu, antrenorul Cătălin Popescu primind și o eliminare la bancă în minutul 47. Cele două echipe se vor întâlni din nou pe 8 decembrie, la Craiova, în optimile de finală ale Cupei României.

Unirea Sânnicolau Mare – CSU Craiova 33-30 (16-11)

Unirea: Dărăbuț, Hegedus – Roosz Suba 7, Morar 6, Parască 6, Cosoi 4, Cristea 2, Vișan 2, Drăgănescu 2, Pascari 2, Balog 1, Mutu 1, Perdei. Antrenor: Jozsef Roosz Suba.

Craiova: Lupitu, Gheorghiță – Ianăși 10, Mănescu 9, Gușatu 3, A. Păun 2, Iovănescu 2, Luntraru 2, M. Păun 1, Zarițchi 1, Rușeanu. Antrenor: Cătălin Popescu.

Am făcut o primă repriză destul de bună, am avut 5 goluri avantaj la pauză, apoi chiar 7 la începutul reprizei a doua. După aceea, apărarea avansată a craiovenilor ne-a dat bătaie de cap, ne-au egalat și chiar ne-au condus la 2 goluri. Ne-am revenit, însă, din minutul 51, am preluat conducerea și n-am mai cedat-o până la final. Per ansamblu, pot spune că ne-au ajutat ambii portari, în schimb, în repriza a doua, interul nostru stânga, Ralph Roosz Suba, n-a mai dat același randament ca în prima repriză. Una peste alta, e în regulă, am câștigat trei puncte, iar acum așteptăm meciul cu Timișoara și apoi pe cel din cupă. Jozsef Roosz Suba (antrenor Unirea Sânnicolau Mare)

A fost un meci câștigat de gazde în nota obișnuită a arbitrajelor pe care le au acasă. Mai pe scurt, nu am fost lăsați să câștigăm. Cătălin Popescu (antrenor CSU Craiova)

Foto: sportuldoljean.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *