Constanța câștigă la Malmo după o revenire spectaculoasă în repriza secundă

HC Dobrogea Sud Constanța a făcut un pas important spre calificarea în grupele Cupei EHF, câștigând în deplasare prima manșă a disputei cu suedezii de la HK Malmo, din turul al III-lea preliminar al competiției. Vicecampioana Suediei a avut o primă repriză mai bună și a intrat la pauză cu 5 goluri avans. Deținătoarea Cupei României a revenit, însă, spectaculos, în repriza secundă și a întors rezultatul, chiar dacă a suferit nu mai puțin de 4 eliminări de 2 minute în ultimele 10 minute ale partidei. Returul este programat la Constanța, pe 25 noiembrie, de la ora 18.

A fost un meci cu două reprize diferite. Dacă, în prima repriză, le-am permis adversarilor să arunce foarte ușor la poartă, iar în atac am fost destul de statici, în repriza a doua, pe fondul unei apărări mult mai agresive și a unei evoluții foarte bune a lui Mitrevski în poartă, am revenit în meci și l-am câștigat pe final. Suntem fericiți pentru rezultat, însă trebuie să rămânem în gardă pentru meciul de acasă, deoarece nu ne dorim să facem o surpriză neplacută. Marius Mocanu (pivot HC Dobrogea Sud Constanța)

HK Malmo – HC Dobrogea Sud Constanța 22-23 (14-9)

Malmo: Beutler, Paulsen – Blickhammar 7, Lonn 6, Olsson 4, Lindahl 2, Persson 2, Kvick 1, Andersson, Awad, Aziz, Hilding, Lagergvist, Mansson, Nyberg, Pettersson. Antrenor: Stian Tonnesen.

Constanța: Mitrevski, Iancu – Malinovic 7, Ioniță 4, Nikolic 4, Mocanu 2, Crnoglavac 2, Chikovani 1, Cutura 1, Kevic 1, Vujovic 1, Csog, Buricea, Markoski, Toma, Mladenovic. Antrenor: Zvonko Sundovski.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *