Exclusiv / Concluziile lui Dragan Djukic după prima lună la CSM București: ”Le mulțumesc jucătoarelor, care m-au acceptat din prima clipă, dar și suporterilor care ne-au fost alături la bine și la greu”

CSM București a încheiat pe primul loc prima fază a grupelor din Champions League, iar acest rezultat este legat inclusiv de aducerea la echipă a antrenorului Dragan Djukic. I-am solicitat tehnicianului campioanei României câteva opinii despre meciul cu Bietgheim, dar și despre perioada scursă de la instalarea la cârma CSM-ului.

Meciul cu Bietigheim ne-a arătat încă o dată nivelul ridicat de competitivitate al echipelor din grupa noastră. Pentru mine, cel mai important a fost că jucătoarele noastre au jucat cu motivație toate cele 60 de minute, cu răbdare în atac și luptând din greu în apărare. Nu e deloc ușor să joci la putere maximă, atunci când rezultatul nu are mare importanță, însă am simțit că trebuie să le răspundem în acest fel suporterilor care ne-au transmis atâta energie și susținere după meciul cu Vipers și sper că le-a plăcut meciul cu Bietigheim. Pe de altă parte, obiectivul nostru a fost să arătăm că am îmbunătățit unele lucruri ca echipă, fiindcă acesta e felul în care trebuie să abordăm toate meciurile dacă vrem să visăm departe în acest sezon. A trecut deja o lună de la sosirea mea în București, a fost  o perioadă grea pentru noi toți, dar mai ales pentru jucătoare, care au fost nevoite să se adapteze la o nouă concepție despre handbal, iar unele dintre ele la roluri noi în cadrul echipei. De asemenea, a fost o perioadă în care a trebuit să ne cunoaștem unii pe alții cât mai bine. Pentru a reuși toate acestea, nu avem foarte mult timp, meciurile se succed rapid, atât în campionat, cât și în Champions League, însă după această perioadă trebuie să le mulțumesc jucătoarelor, care m-au acceptat din prima clipă, dar și suporterilor care ne-au fost alături la bine și la greu. Eu sunt o persoană care crede în munca susținută și într-un sistem în care fiecare își cunoaște atribuțiile și toată lumea are încredere în membrii echipei. După părerea mea, aceasta e calea pentru a obține cât mai mult și rezultatele pe care ni le dorim. Dragan Djukic (antrenor CSM București)

Foto: ehfcl.com

Un comentariu la „Exclusiv / Concluziile lui Dragan Djukic după prima lună la CSM București: ”Le mulțumesc jucătoarelor, care m-au acceptat din prima clipă, dar și suporterilor care ne-au fost alături la bine și la greu”

  • 20/11/2018 la 13:37
    Permalink

    Da cred ca Djukic vrea sa faca performanta cu CSM dar sa nu uitam ca el a mostenit un grup pe care nu el l-a forma, grup care are foarte multe vedete.Daca Djukic va reusi sa instaureze armonia necesara intre vedetele acestui grup atunci vor veni si performantele.Oricum am vazut la el mai multa fermitate decat la predecesorul…!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.