CSM Făgăraș are un nou antrenor

La mai bine de cinci săptămâni de la despărțirea de Liviu Andrieș, prim-divizionara CSM Făgăraș a angajat un nou antrenor principal. Astfel, gruparea ardeleană a bătut palma cu Adrian Petrea, el însuși înlocuit în acest sezon de Dunărea Călărași, care l-a adus pe ucraineanul Serhyi Bebeshko. Noul antrenor al echipei situate pe penultimul loc în Liga Zimbrilor a început munca la Făgăraș luni, 19 noiembrie, iar miercuri va debuta pe banca tehnică a noii sale echipe în partida de pe teren propriu cu Steaua.

Vreau să adresez mulțumiri celor care au crezut și cred în continuare în mine. Ca jucător m-a definit performanța, lucru pe care-l doresc și ca antrenor. Îmi inchei activitatea la Călărași, fiind silit să renunț la postul de antrenor al echipei, fara a mi se aduce la cunoștință nici până în ziua de astăzi motive concrete, cu satisfacția îndeplinirii obiectivelor propuse de club, lăsând echipa pe un loc 6 în clasament dupa 7 etape, înregistrând o singura înfrângere. Mulțumesc publicului, clubului, finanțatorilor pentru încrederea și sustinerea acordate.
Am acceptat provocarea propusă de președintele clubului CSM Făgăraș cu încrederea că vom reuși să îndeplinim obiectivele propuse.
Sunt foarte convins că și la Făgăraș, ca și la Călărași, când am preluat echipa de pe locul 10, cu multă muncă, disciplină și seriozitate din partea tuturor, rezultatele nu vor întârzia să apară. În perioada imediat următoare, urmaresc să dezvolt încrederea jucătorilor, relațiile dintre ei, ajungând la conceptul de echipă. E foarte important ca jucătorii să fie încrezători în valoarea pe care o au și hotărâți să domine orice adversar, aceasta fiind fundația necesară pentru o construcție stabilă în sport. Adrian Petrea (antrenor CSM Făgăraș) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *