HC Sibiu câștigă primul meci al etapei a IX-a din seria D a Diviziei A masculine

Handbal Club Sibiu și Minaur II Baia Mare s-au întâlnit luni seara în prima partidă a etapei a IX-a din seria D a eșalonului secund masculin. În tur, maramureșenii câștigaseră pe teren propriu cu 30-23, așa că sibienii aveau toate motivele să-și dorească revanșa, mai ales că nici situația din clasament a gazdelor nu e una roză. În cele din urmă, HC Sibiu a reușit victoria, cea de-a treia a sezonului, succesul echipei gazdă conturându-se în repriza secundă.

A fost un meci fără un ritm prea mare de joc, pe care l-am controlat de la debut, dar fără a ne putea desprinde decisiv decât în ultima parte a meciului. E o victorie de care aveam nevoie, am câștigat niște puncte foarte importante pentru noi în economia clasamentului. Echipa din Baia Mare e una foarte tânără, cu câțiva jucatori de perspectivă, care joacă un handbal frumos, de calitate, și-i felicit pe această cale. Matei Damian (antrenor HC Sibiu)

HC Sibiu – Minaur II Baia Mare 32-27 (16-15)

Sibiu: Șofronici, Novacovschi – Pasere 11, Blaga 6, Micloș 5, David 4, Briotă 2, Căpățînă 2, Dobre 1, Muntean 1, Fl. Ramba, Albu, Giurcoiu, Bogdan. Antrenor: Matei Damian.

Baia Mare: Bledea, Derzsi – Dobra 8, Oargă 6, Szabo 5, R. Pop 4, E. Pop 2, Breban 1, Băban 1, Ivanov, Adoreanu, Yashan, Teodorescu. Antrenor: Florin Mironescu.

Foto: Facebook Handbal Club Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *