Meciul U Cluj – CSU Suceava, prefațat de antrenorii principali

Două echipe cu o mare foame de puncte se întâlnesc joi după-amiază, la Cluj-Napoca. Pe de o parte, U Cluj, care are zero în dreptul punctelor în acest sezon, iar de cealaltă parte, CSU Suceava, cu o singură victorie, obținută în etapa precedentă. Iată ce au declarat, pentru Handbal Mania, antrenorii principali ai celor două formații.

Întâlnim o echipă care a simțit gustul victoriei pentru prima dată în acest sezon, deci sucevenii vin la Cluj cu un moral bun. Și noi, la rândul nostru, ne-am dori să obținem prima victorie, deci, ca la fiecare meci, vom încerca să dăm totul pe teren pentru a ne adjudeca aceste puncte. Va fi un meci foarte greu, datorită diferenței de experiență dintre cele două echipe, dar încercăm să creștem de la meci la meci și să facem să apară și rezultatele. Ioan Ani-Senocico (antrenor U Cluj). Foto: Dan Bodea

În meciul de la Cluj sunt puse în joc trei puncte foarte importante pentru noi, am încredere totală în echipa noastră, dar trebuie să muncim pentru a obține victoria în această partidă. Am vizionat câteva jocuri ale lor și cred că ne pot încurca pe fondul unui joc mai puțin reușit al nostru, însă eu sunt sigur că vom da totul și vom lua cele trei puncte. Sigur că echipa din Cluj nu are nicio victorie, fapt care ar putea induce o anumită stare de relaxare la jucătorii noștri, însă am discutat mult pe tema asta, am pregătit bine meciul și cred că n-ar trebui să avem probleme din acest punct de vedere. În handbal, însă, e posibil orice, dar băieții noștri sunt determinați să ia cât mai multe puncte pe acest final de an și sper că nu vom repeta, de exemplu, prestația nereușită pe care am avut-o la Buzău. Adrian Chiruț (antrenor CSU Suceava)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *