Steaua câștigă la Făgăraș și leagă trei victorii

La debutul pe banca tehnică a celor de la CSM Făgăraș, Adrian Petrea a avut parte de un meci extrem de greu în fața vicecampioanei Steaua. Chiar dacă au pierdut, gazdele au făcut un meci bun, în care au ținut mai mereu aproape de adversarii lor mult mai experimentați și poate că diferența finală de 6 goluri este prea aspră pentru echipa ardeleană. Steaua a condus cu 3-0 și 6-2, apoi gazdele s-au apropiat la 7-8, după care bucureștenii au încheiat primele 30 de minute cu un avans de două goluri. CSM Făgăraș a egalat la 13 în minutul 33, însă Steaua a marcat apoi de 3 ori la rând, diferență care s-a menținut constant. La intrarea în minutul 57, Mateoniu a marcat pentru 22-24, dar gazdele n-au mai înscris până la final, în timp ce Steaua a mai punctat de patru ori, trei dintre goluri fiind înscrise în ultimul minut. Vicecampioana a obținut, astfel, a treia victorie consecutivă, datorită căreia urcă pe locul 5, în timp ce CSM Făgăraș rămâne pe penultimul loc. În următoarea etapă, cele două echipe joacă acasă împotriva unor nou-promovate: Steaua cu HC Buzău, iar CSM Făgăraș cu U Cluj.

CSM Făgăraș – Steaua București 22-28 (11-13)

Făgăraș: Vîlceanu, Ivanov – Vancea 5, Ungureanu 3, Constantinescu 3, Popia 3, Mateoniu 3, Bahan 2, Huta 1, Turcu 1, Bejinariu 1, Capotă, Dedu. Antrenor: Adrian Petrea.

Steaua: Stănescu, Babasafari –  Milosevic 7, Georgescu 6, Florea 3, Humet 3, Grbovic 3, Bizău 2, Răpciugă 2, Johannson 1, Constantina 1. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Foto: Facebook Steaua Handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *