România A învinge Serbia după o repriză secundă foarte bună

Trofeul Carpați 2018 va avea parte de o finală pe care nimeni nu ar fi prevăzut-o, după ce România B a învins campioana olimpică.  Chiar dacă se presupunea că prima reprezentativă nu va tura motoarele la maxim împotriva Serbiei, pentru a juca sâmbătă cu Rusia, lucrurile n-au stat așa, Cristina Neagu & compania având o evoluție pe alocuri entuziasmantă în repriza secundă, mai ales în ultimul sfert de oră. După ce a intrat cu minus 2 doi la pauză, în condițiile în care a încercat un nou sistem defensiv ce nu a fost foarte eficient, echipa României a egalat în debutul reprizei secunde, apoi s-a dezlănțuit în ultimul sfert de oră, când a condus și la 6 goluri. A fost evoluție dătătoare de speranțe în perspectiva europenelor care încep săptămâna viitoare, cu o Yulia Dumanska în mare formă, o Cristina Neagu care a arătat de ce e cea mai bună handbalistă a lumii, o Crina Pintea la superlativ, dar și cu o Cristina Laslo ce a avut mai multe momente sclipitoare, iar exemplele pot continua. Sâmbătă, în finala Trofeului Carpați, România A va întâlni România B, o bună ocazie pentru jucătoarele echipei secunde de a pleda în favoarea lor pentru prezența la EURO 2018.

România A – Serbia 29-26 (13-15).

România A: Dumanska, Dedu – Neagu 5, Pintea 5, Buceschi 4, Chiper 3, Laslo 2, Perianu 2, Ardean-Elisei 2, Dragut 2, Florica 2, Băcăoanu 1, Udriștoiu 1, Geiger, Rațiu. Antrenor: Ambros Martin.

Serbia: Tomasevic, Pantic, Colic – Krpez 6, Lekic 5, Lavko 5, T. Radojevic 3, Stoiljkovic 3, Pop-Lazic 2, D. Radojevic 1, Radosavljevic 1, Stevin, Kovacevic, Nicolic, Vukajilovic, Dmitrovic. Antrenor: Ljubomir Obradovic.

Foto: Marian Valentin Burlacu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.